Με Τσόρι και Ρομπέρτο ελπίζει…

Για να νικήσεις της Μπάγερν, ή τουλάχιστον να μη χάσεις, πρέπει να είσαι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Για να είσαι στην… καλύτερη δυνατή κατάσταση, πρέπει οι παίκτες «κλειδιά» να είναι σε φόρμα. Υπό αυτή την έννοια, η απόδοση των Τσόρι και Ρομπέρτο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά έκανε τον Μάρκο Σίλβα να χαμογελά.

Ο Τσόρι ως βασικός πέραν του ότι έδειξε σε καλή φυσική κατάσταση, ήταν απίστευτα διαυγής, ορεξάτος και συγκεντρωμένος. Εμφάνισε και εκτελεστική δεινότητα και δημιουργική. Ήταν το σημείο αναφοράς του Ολυμπιακού, ο άνθρωπος που αν παίξει την μπάλα της ζωής του κόντρα στην Μπάγερν μπορεί να οδηγήσει την ομάδα του σε μία ιστορική επιτυχία.

Στο άλλο άκρο του γηπέδου ήταν ο Ρομπέρτο. Αν και κρύος, έπιασε το πέναλτι στο δεύτερο λεπτό και μετά το 70 στην πίεση του Πλατανιά ήταν θαυμάσιος. Απέδειξε και πάλι γιατί θεωρείται ο κορυφαίος τερματοφύλακας της Super League. Και επειδή όλοι θυμούνται τι παιχνίδια έχει κάνει στην Ευρώπη, ο κόσμος ενθουσιάστηκε που τον είδε σε αυτή την κατάσταση.

Με τα δύο αστέρια των νταμπλούχων σε αυτή την κατάσταση, όλα είναι πιθανά. Αυτό που απομένει είναι να επιλεχθεί ένα καλό δίδυμο στα χαφ που θα απορροφήσει πίεση και θα επιτρέψει και στον Τσόρι να πάρει πολλές φορές την  μπάλα και δεν θα αφήσει τους Γερμανούς να ενοχλήσουν πολλές φορές τον Ρομπέρτο. Δίπλα στον Καμπιάσο λογικά θα παίξει ο Κασάμι, εκτός αν επιλεχθεί ένα σχήμα με τρία χαφ…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα