Λύμπε και Μπασινάς στο μπλοκάκι του Αλαφούζου

Διάθεση για την κάλυψη νευραλγικών θέσεων του ποδοσφαιρικού τμήματος από πρόσωπα που έχουν περάσει χρόνια στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού, έχει ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εξετάζει πολύ σοβαρά να κάνει από κοινού πρόταση στον Άγγελο Μπασινά και στον Νίκο Λυμπερόπουλο.

Αμφότεροι μίλησαν πρόσφατα σε Μέσα Ενημέρωσης, με τον Μπασίνα να δηλώνει πάντα έτοιμος για οποιαδήποτε πρόταση του γίνει, τον δε Λυμπεροπουλο να εκφράζει δημόσια το παράπονό του για τον τρόπο που το φέρθηκε η διοίκηση του ΠΑΟ τη σεζόν 2002-2003. Πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας με δεδομένο ήθος, οι οποίοι διατηρούν την «ποδοσφαιρική τους ιδιότητα» και ταιριάζουν απόλυτα σε ένα νέο μοντέλο Παναθηναϊκού, γεμάτο με πρόσωπα που έχουν περάσει και έχουν αφήσει το στίγμα τους στο σύλλογο (Ζιλμπέρτο Σίλβα, Ουζουνίδης, κτλ). Αυτό που χρειάζεται το συγκεκριμένο ποδοσφαιρικό τμήμα σε ένα ρόστερ γεμάτο ξένους, είναι κάποιες προσωπικότητες του ελληνικού Παναθηναϊκού και για να επέλθει μία απαραίτητη ισορροπία και για να γεμίσουν με φιγούρες έντονης προσωπικότητας τα αποδυτήρια του ΠΑΟ.

Οι συζητήσεις θα κορυφωθούν σίγουρα πριν από τις γιορτές και το σενάριο δεν φαντάζει απίθανο, αφού μιλάμε για δύο πρώην ποδοσφαιριστές με διάθεση για επαγγελματική συνέχεια στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα