Προσοχή στον Ατρόμητο του 1-0!

 

Την ώρα που ο Ολυμπιακός στα δέκα τελευταία του παιχνίδια για όλες τις διοργανώσεις έχει μείνει πέντε φορές στο μηδέν, ο Ατρόμητος του Σα Πίντο δείχνει μαθημένος σε ένα ποδόσφαιρο ουσίας, που τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο ενόψει της ρεβάνς του Περιστερίου.

Την Τετάρτη 1/3 οι δύο ομάδες κοντράρονται στον επαναληπτικό του 0-0 και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν φόρμουλα προκειμένου να μη βρεθούν προ εκπλήξεως, διότι όχι μόνο έχουν πρόβλημα στο γκολ, αλλά παίζουν κόντρα σε μία ομάδα που με τον Πορτογάλο στον πάγκο της έχει μάθει να κρατά το μηδέν και να επικρατεί με 1-0, παίζοντας προσεκτικό και πονηρό ποδόσφαιρο.

Ο Ατρόμητος έχει δημιουργήσει μία παράδοση τα τελευταία χρόνια στο θεσμό του Κυπέλλου με παρουσίες στους τελικούς και στους ημιτελικούς, ενώ είναι και η μοναδική του πιθανότητα να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο, διότι μέσω του πρωταθλήματος τα πράγματα είναι δύσκολα. Ο υπό αμφισβήτηση Πάουλο Μπέντο ψάχνει τρόπο όχι μόνο να αποφύγει το γκολ που θα δυσκολέψει το έργο του, αλλά να βρει μία ενδεκάδα που θα «κλέψει» το αποτέλεσμα στο Περιστέρι και που δεν θα κουράσει την ομάδα πριν από το παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. Σε δύσκολη θέση ο Πορτογάλος, ο οποίος μάλλον θα προτιμήσει τον Ανσαριφάρντ και θα αφήσει τον Καρντόσο στον πάγκο, ενώ είναι μάλλον απίθανο να επαναφέρει τους Τσόρι και Μάριν, παρά τις δυσκολίες παραγωγής φάσεων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα