Άμεση λήψη μέτρων για τις πυρκαγιές ζητά το ΚΚΕ

 

Την άμεση λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την οριστική αντιμετώπιση της μεγάλης πυρκαγιάς στην περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής, αλλά και όσων βρίσκονται σε εξέλιξη και στις άλλες περιοχές της χώρας, ζητά από τους κρατικούς και τοπικούς φορείς, το ΚΚΕ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα το ΚΚΕ αναφέρει ότι ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Θανάσης Παφίλης, έθεσε αυτό το θέμα σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον αναπληρωτή  υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα.

Αναφέρει επίσης ότι κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον βουλευτή, Γιάννη Γκιόκα, βρίσκεται στην περιοχή του Βαρνάβα.

Τέλος σε ότι αφορά τα σενάρια συνωμοσίας το ΚΚΕ τονίζει: «Η ύπαρξη πιθανού σχεδίου εμπρησμών», σημειώνεται στην ανακοίνωση, «πάνω και στην εμπορευματοποίηση της γης, όχι μόνον δεν μειώνει, αλλά αυξάνει τις ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η οποία ακολουθώντας την πολιτική των κυβερνήσεων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, συντηρεί κι ενισχύει την υποχρηματοδότηση και τις τεράστιες ελλείψεις στον τομεά της δασοπροστασίας και πυρόσβεσης».

Και καταλήγει: «Κατά συνέπεια ο καβγάς ανάμεσα στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και στη ΝΔ πάνω στα καμένα, δεν μπορεί να κρύψει την ενοχή τους για την “εμπρηστική” τους πολιτική.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα