Συλλήψεις Αλβανών για κλοπή, όπλα και χασίς

3 Αλβανοί ηλικίας (δύο 25χρονοι κι ένας 27χρονος) που διέμεναν παράνομα στη χώρα συνελήφθησαν στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας, για τα κατά περίπτωση αδικήματα, της κλοπής, της παράβασης των νόμων για όπλα, καλλιέργειας χασίς, καθώς και για απειλή κατά ζωής. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία.

Μετά από αστυνομική διερεύνηση μιας υπόθεσης που αφορούσε φραστικό επεισόδιο μεταξύ πολιτών, στην περιοχή οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση και πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι όπου έμεναν οι τρεις νεαροί Αλβανοί, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν, ένα περίστροφο κρότου με πέντε φυσίγγια, 39 φυσίγγια, δύο φυτά χασίς και διάφορα εργαλεία.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Γαργαλιάνων, εξιχνιάστηκε μια υπόθεση κλοπής σε σπίτι, την οποία είχαν διαπράξει οι συλληφθέντες στις 27 Σεπτεμβρίου στους Γαργαλιάνους, ενώ βρέθηκε μεγάλος αριθμός ηλεκτρονικών συσκευών και αντικειμένων που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Τέλος , αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του ενός 25χρονου εκκρεμούσαν, ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Λαμίας για απόπειρα ληστείας και παράβαση της νομοθεσίας για όπλα, καθώς και δύο αποφάσεις, μία του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λαμίας και μία του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα