Πασχαλινό Bazaar από Άτομα με Αυτισμό στον πεζόδρομο Περιστερίου

Τα γιορτινά του θα βάλει από το πρωί μέχρι και το μεσημέρι του Σαββάτου Σάββατο 24 Μαρτίου ο πεζόδρομος Περιστερίου, καθώς θα φιλοξενήσει το 8ο εορταστικό Πασχαλινό Bazaar που διοργανώνει η αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία «Κέντρο Παιδιού και Εφήβου».

Στη διάρκεια του 6ωρου event (10:00 – 16:00), μικροί και μεγάλοι θα μπορέσουν να δουν από κοντά τις χειροποίητες πασχαλινές δημιουργίες που έχουν ετοιμάσει με πολύ μεράκι και αγάπη οι εξυπηρετούμενοι του Kέντρου Ημέρας Εφήβων και Νεαρών Ενηλίκων με Αυτισμό «Στην Αυλή του Κόσμου» (σ.σ. φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια λειτουργίας) και το Εξειδικευμένο Κέντρου Διάγνωσης και Αποκατάστασης Ατόμων με ΔΑΦ «Ηλίανθος».

Στους πάγκους των δύο φορέων οι επισκέπτες θα βρουν μεγάλες ευκαιρίες αγορών σε καλόγουστες λαμπάδες, είδη διακόσμησης, πασχαλινές συνθέσεις, σπιτικά γλυκά, χειροτεχνίες και χρηστικές κατασκευές.

Έτσι θα μπορέσουν να συνδυάσουν τις γιορτινές αγορές τους σε προσιτές τιμές χαρίζοντας ταυτόχρονα χαμόγελα στους «διαφορετικούς» ήρωες της ζωής, τα άτομα με αυτισμό!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα