Οι επιτροπές ψηφοδελτίων και αυτοδιοίκησης του ΚΙΝΑΛ

Μπορεί στο ΚΙΝΑΛ να μην γνωρίζουν εάν στις αρχές του επόμενου μήνα είναι όλοι μαζί στην πορεία προς τις εκλογές, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος αποχώρησης του Ποταμιού, όμως συγκροτήθηκαν οι επιτροπές Ψηφοδελτίων και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Επιτροπή Ψηφοδελτίων  υπό το Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής,  Μανώλη Χριστοδουλάκη, θα αναλάβει τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος Αλλαγής για τις ερχόμενες Βουλευτικές Εκλογές. Μαζί με τον γραμματέα στην επιτροπή μετέχουν οι Μανώλης Όθωνας, Βασίλης Κεγκέρογλου, Κώστας Σκανδαλίδης, Γιάννης Μεϊμάρογλου, Γιώργος Μαυρωτάς, Δημήτρης Ρέππας, Γρηγόρης Νιώτης, Ανδρέας Σπυρόπουλος, Στέφανος Παραστατίδης και Δημήτρης Χαλαζωνίτης.

Στην Επιτροπή Αυτοδιοίκησης επικεφαλής αναλαμβάνει ο Γιώργος Καμίνης και η δουλειά της είναι να επιλέξει τους τοπικούς άρχοντες που θα στηρίξει το ΚΙΝΑΛ στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Μαζί του θα είναι οι Άγγελος Τόλκας, Εύη Χριστοφιλοπούλου, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, Θάνος Μωραϊτης, Κωνσταντίνα Ηλιοπούλου, Ολυμπία Αναστασοπούλου, Γιώργος Κόκιος, Νίκος Παντελιάς, Γιάννης Σμέρος, Απόστολος Κοιμήσης και Έφη Πάγκαλου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα