“Είναι έγκλημα όποιος ρίξει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ”

Με πάθος στηρίζει την προσπάθεια της κυβέρνησης  ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος που επιτέθηκε σε όσους θέλουν την πτώση της και  επανέλαβε την άποψη πως πρέπει να βρεθεί λύση για το Σκοπιανό.

«Είναι έγκλημα καθοσιώσεως όποιος ρίξει αυτή την κυβέρνηση.Είναι πρώτη φορά που έχουμε κυβέρνηση που συγκρούεται μετωπικά με τη διαπλοκή» είπε μιλώντας στο «Κόκκινο» ο βουλευτής των ΑΝΛΕ  ο οποίος τάχθηκε για άλλη μια φορά υπέρ της ανάγκης να λυθεί το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

«Μια χώρα που έχει ΑΕΠ μόνο 10 δισ., όπου το μεροκάματο είναι 250 ευρώ, όπου το 50% είναι κάτω από το όριο της φτώχιας, δεν έχει καν στρατό, και η Τουρκία καιροφυλαχτεί χρόνια και επηρεάζει σε ένα βαθμό, πιστεύω ότι είναι ένα θέμα που πρέπει να λυθεί.
Έχω πει αυτή την άποψη και έχω διαφοροποιηθεί εδώ και καιρό» υπογράμμισε εν συνεχεία ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος δικαιολόγησε τη διαφοροποίηση του από την επίσημη γραμμή των ΑΝΕΛ, τονίζοντας ότι «δεν μπήκα στη Βουλή για να έχω τυφλή πολιτική γραμμή, έχω άποψη».

«Είναι δημοκρατική κατάκτηση αυτό» είπε ο κ.Παπαχριστόπουλος, ο οποίος υπογράμμισε πως όλες οι κινήσεις που έχει κάνει ο πρωθυπουργός είναι σωστές.

Αναφερόμενος στην καθιέρωση της απλής αναλογικής, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ εμφανίστηκε θετικός, επισημαίνονταςπως «θα λύσει προβλήματα σε μια χώρα που είναι ταλαιπωρημένη από θηριώδεις παντοδυναμίες».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα