Όχι από τυχαία ΕΠΣ, αλλά από τον Πειραιά ο διαιτητής στο Λαμία – ΠΑΟΚ

Στο ντούκου πέρασε από πολλούς, αλλά η στήλη δεν ήταν δυνατόν να το αφήσει ασχολίαστο.

Ο Τσαμούρης που έπαιξε στο πρόσφατο παιχνίδι της Λιβαδειάς με τον ΠΑΟΚ (και δεν έδωσε το χέρι-πέναλτι του Βιεϊρίνια που θα το σφύριζε και ο Λουτσέσκου μαζί με όλη την οικογένεια Σαββίδη) προέρχεται από την ΕΠΣ… Πειραιά.

Όχι από την ΕΠΣ… Μακεδονίας, ούτε από την ΕΠΣ… Ηπείρου, ούτε από την ΕΠΣ… Πέλλας. Αλλά από την ΕΠΣ Πειραιά του Γιώργου Ανατολάκη!

Μάλιστα, ο Τσαμούρης δεν σφύριξε για πρώτη φορά τον ΠΑΟΚ. Είχε παίξει ξανά μόλις πριν από μερικές αγωνιστικές, έναν ακόμη αγώνα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, και απ’ ό,τι φαίνεται ικανοποίησε την ΚΕΔ, η οποία έσπευσε να τον ορίσει και για δεύτερο συνεχόμενο.

Ο Πειραιώτης ρέφερι είχε σφυρίξει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναιτωλικό (2-1) για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Δηλαδή δεν έπαιξε στην 11η (στον εντός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη) και τον έβαλαν ξανά στη 12η στο εκτός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Λαμία. Έλεος!!!

Οι τρεις βαθμοί μετράνε για τον ΠΑΟΚ

Ο διαιτητής Τσιαμούρης δεν είδε(;) το χέρι του Βιεϊρίνια στο ματς με τη Λαμία. Κλασικό πέναλτι και κίτρινη κάρτα. Και μετά, όλος ο ΠΑΟΚ πήρε γραμμή να λέει ότι ο Τσιαμούρης έπαιξε «μόνο Λαμία». Άρα… ισοπαλία. Κλασική μέθοδος υπεράσπισης του άδικου, αυτό το «ναι μεν, αλλά».

Στο τέλος της ημέρας μετρούν οι βαθμοί, όμως, όχι τι λέει ο «Λουτσέ» και ο Πέλκας. Ο ΠΑΟΚ πήρε τρεις βαθμούς κι όταν στο τέλος πάρει και το πρωτάθλημα, κανένας δεν θα θυμάται τι έγινε στη Λαμία, ούτε στο ματς με τον Αστέρα και το πέναλτι του Κουτσιαύτη. Ο ΠΑΟΚ θα έχει πάρει το πρωτάθλημα όχι μόνο γιατί το άξιζε, αλλά με «τσαμπουκά» και με την εύνοια της διαιτησίας. Όπως γινόταν τόσα χρόνια, δηλαδή. Είπαμε, χαλίφης στη θέση του χαλίφη.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα