Πρόλαβε τις ενέργειες για Περέιρα ο Βασάλο

Κινήθηκε γη και ουρανός για τη σωτηρία του Μέλο Περέιρα και την παραμονή του στην προεδρία της ΚΕΔ. Οι διαρροές που ήθελαν ΑΕΚ και Ολυμπιακό να ενώνονται για την απομάκρυνση του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή θορύβησαν όσους ήθελαν τη διατήρηση του σημερινού καθεστώτος στην ΕΠΟ και στη διαιτησία. Αυτόματα κινητοποιήθηκε αρκετός κόσμος. Έγιναν τηλεφωνήματα σε κάθε γωνιά της Ευρώπης και όχι μόνο. Εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκε ότι έπιασαν τόπο.

Ο Μπιορν Βασάλο όχι μόνο έδωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου και ανακοίνωσε την επέκταση στο συμβόλαιο του Περέιρα, αλλά παράλληλα κατέστησε σαφές πως δεν υπάρχει εναλλακτικό πλάνο για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Έστω και αν οι ξένοι είχαν κι έχουν παράπονα από τη συμπεριφορά του Γραμμένου.

Αλλά χωρίς άλλη επιλογή και μπροστά στο ενδεχόμενο να προκληθεί κενό εξουσίας και να πυροδοτηθεί ένας νέος γύρος συγκρούσεων, από τη FIFA και την UEFA αποφάσισαν να στηρίξουν τη νυν πρόεδρο πριν αρχίσει η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής και ανοίξει η συζήτηση για την αλλαγή του Περέιρα με συνοδευτικά πυρά κατά του Γραμμένου. Τις ενέργειες της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού θέλησε να προλάβει ο Βασάλο. Τα κατάφερε, οριστικά; Θα δούμε…

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα