Τριήμερη επίσκεψη Κουτσούμπα στην ΔΕΘ

Τριήμερη θα είναι η επίσκεψη του Δημήτρη Κουτσούμπα στην Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ. Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ θα παραμείνει στην συμπρωτεύουσα από την Πέμπτη, έως και το Σάββατο το πρωί.

Η επίσκεψη του κ. Κουτσούμπα θα ξεκινήσει την Πέμπτη το απόγευμα στις 6.30, όπου είναι προγραμματισμένη ομιλία της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας με θέμα: «Πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και οι θέσεις του ΚΚΕ», στην αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» στον χώρο της ΔΕΘ.

Την Παρασκευή το πρωί (10.00) ο κ. Κουτσούμπας θα επισκεφθεί το κεντρικό κτίριο Διοίκησης της Τράπεζας Πειραιώς (Τσιμισκή 132 & Εθνικής Αμύνης) στη Θεσσαλονίκη και θα μιλήσει με εργαζόμενους. Δύο ώρες αργότερα θα συναντηθεί με τη Διοίκηση της ΔΕΘ – HELEXPO, στην αίθουσα του ΔΣ της ΔΕΘ.

Το απόγευμα της Παρασκευής (18:00) θα συναντηθεί με το ΔΣ του Συλλόγου Επιστημονικού – Υγειονομικού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΣΕΥΠ-ΠΦΥ) Βορείου Ελλάδος, ενώ στις 22.00 θα μιλήσει στο 45ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή στην Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά.

Το Σάββατο το πρωί πριν αναχωρήσει για την Αθήνα ο κ. Κουτσούμπας θα περάσει την πόρτα του δημαρχείου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να συναντηθεί με το νεοεκλεγέντα δήμαρχο Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουτσούμπας βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη το προηγούμενο Σάββατο κατά τα εγκαίνια της ΔΕΘ μετέχοντας στο συλλαλητήριο που διοργάνωσε το ΠΑΜΕ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα