Όσκαρ 2020: Αυτός είναι ο λόγος που η Τζένιφερ Άνιστον δεν πήγε στη λαμπερή τελετή! (φωτό)

Η πασίγνωστη σταρ του Χόλιγουντ απουσίασε από τα βραβεία της Ακαδημίας

Έλαμψε διά της απουσίας της η Τζένιφερ Άνιστον από την φαντασμαγορική τελετή της 92ης απονομής των βραβείων Όσκαρ, και όπως ήταν φυσικό, έκανε τους πάντες να κάνουν  διάφορα σενάρια στο μυαλό τους για τον λόγο!

Η γοητευτική ηθοποιός δεν ήταν καν υποψήφια(!). Αν και κέρδισε το βραβείο Screen Actors Guild για εξαιρετική απόδοση από γυναίκα ηθοποιό σε δραματική σειρά για το ρόλο της στο «The Morning Show», τα Όσκαρ είναι μια τελετή αποκλειστικά για ταινίες. Η ίδια δεν ήταν, επίσης ανάμεσα στους παρουσιαστές.

Οι θαυμαστές της 50χρονης ηθοποιού υποστηρίζουν ότι θα έπρεπε να είναι υποψήφια για τον ρόλο της στην ταινία «Cake», στην οποία υποδύεται μια γυναίκα που υποφέρει από χρόνια πάθηση και οραματίζεται την αυτοκτονία ενός μέλους της ομάδας υποστήριξής της. Βέβαια δεν έλειψαν και τα σχόλια εκείνων που ισχυρίστηκαν ότι είναι ντροπή που δεν παραβρέθηκε στα βραβεία.

Όπως και να έχει, η δική μας Τζένιφερ κατάφερε να κάνει όλους να ασχοληθούν μαζί της, έστω κι αν έλειψε από την λαμπερή βραδιά. Είναι το ελληνικό DNA μάλλον, που ό,τι κι αν κάνει, ξεχωρίζει..! Και όχι! Δεν είμαστε καθόλου… υποκειμενικοί! (Λέμε τώρα!).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα