Ιβάν: Γραμμένο για προεδρία στην ΕΠΟ, με… ελεημοσύνη του «Τίγρη»

Οι ειδήσεις μας σε τίτλους που λένε και στα κανάλια. Ο Σαββίδης κατεβάζει τον Βάγγο τον Γραμμένο στις εκλογές της ΕΠΟ. Τελειωμένο. Ο Σαββίδης, όπως  ξανάγραψε η «Α», το ’ριξε στο παρακαλετό και το ποντιακό με τον Μελισσανίδη για τις εκλογές, ελεήστε τον φτωχό, ένα πράγμα. Κι ακόμα, τελείωσε ο Τσίπρας για τον Ιβάν. Τώρα θα παίξει με τη Φώφη, γι’ αυτό και πήρε τον Κυριάκο στο τετράγωνο στον ΠΑΟΚ. Οι ειδήσεις αναλυτικά.

Βγαίνει ο Βάγγος ο Γραμμένος στου Θωμαΐδη και σου λέει ότι, αν αποφασίσει η παράταξη, θα είναι ξανά υποψήφιος στις εκλογές. Μάλιστα. Ποια παράταξη, ρε, πλάκα κάνουμε τώρα; Θα είναι υποψήφιος και θα πει κι ένα τραγούδι. Κανονικά και με τον νόμο ο Βάγγος θα θέσει και πάλι υποψηφιότητα για να τελειώσει το έργο που άρχισε να σώσει μια και καλή το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο Βάγγος εδώ και μερικούς μήνες έλεγε ότι δεν πρόκειται να ξανακατέβει, ότι κουράστηκε και τα ρέστα. Παπάρια. Στο χέρι του είναι να μην κατέβει; Τον Ιβάν τον ρώτησε; Δεν είναι κανένας χθεσινός ο Σαββίδης. Πλήρωσε 3,5 μιλιόνια στις προηγούμενες εκλογές κι έμαθε. Σου λέει ότι άπαξ και δεν στηρίξω τον Γραμμένο, τι μήνυμα θα δώσω προς τον κόσμο; Ότι ο Βάγγος απέτυχε και γι’ αυτό κατεβάζω άλλον.

Εύκολο είναι να το παραδεχτεί αυτό ο Ιβάν κι οι Σαββιδοτέχνες; Ξαναγύρισαν οι Κυριακές μας, σου λέει το Σαββιδοτεχνείο. Με Μανούχο, Τσαμούρη, Ευαγγέλου, Φωτιά, Γκρίνφελντ, Βίντσιτς. Και βέβαια, πάνω απ’ όλα ο Περέιρα. Κι ο Βάγγος βέβαια, που έβγαλε ολόκληρο άρθρο για την πολυϊδιοκτησία από τον ΚΑΠ, για να μην την πληρώσει ο ΠΑΟΚ. Πρόσφερε υπηρεσίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρανές. Ανδριάντα στον κύριο.

Κι όταν τον ρώτησε ο Θωμαΐδης, τι θα γίνει με τη διαιτησία που ο προφεσόρ Γεραπετρίτης θέλει να είναι ανεξάρτητη, τι απάντησε ο Βαγγέλης; Όταν ήταν στους συνδέσμους η διαιτησία, πήγαινε καλά; Σωστός ο παίκτης ο Βάγγος ο Γραμμένος. Σου λέει, είναι καιρός ν’ αφήνουμε τη διαιτησία; Το μέλι; Να μας πάρει άλλος το κουμάντο; Κανένας δεν θα του πάρει το κουμάντο. Στην ΕΠΟ θα παραμείνει η διαιτησία, να μην ανησυχεί ο Βάγγος.

Άλλη ερώτηση από τον Θωμαΐδη, αν θ’ αλλάξει το εκλογικό σύστημα της ΕΠΟ. Και τι λέει ο γίγαντας του Γουδή, ο Βάγγος ο Γραμμένος; Ότι δεν θ’ αλλάξει. Δεν μπορεί, σου λέει, τα σωματεία Γ΄ Κατηγορία των ΕΠΣ να ξέρουν τι παίζεται στην ΕΠΟ. Σωστός και πάλι ο παίκτης. Ξέρουνε οι πρόεδροι των ΕΠΣ που παίρνουν το μαρούλι. Άλλο θέλω να σου πω. Ότι ο Βάγγος έδωσε τη συνέντευξη αυτή ως υποψήφιος πρόεδρος. Αλλιώς, θα έλεγε, κύριε Θωμαΐδη, εγώ προσπάθησα για το καλύτερο, η ιστορία θα δείξει αν τα κατάφερα ή όχι, καιρός είναι να δοκιμαστεί άλλος. Απλά πράγματα. Είπαμε, όμως. Άπαξ και μπήκες στον χορό, σταματάς μόνο όταν σταματήσουν τα νταούλια. Και το νταούλι το κρατάει ο Ιβάν για τον Βάγγο.

Πάμε παρακάτω. Κι άντε, ο Σαββίδης κατεβαίνει με Βάγγο στις εκλογές. Γκέο – Βαγγέο, που τον  αποκάλεσε ένας βλαχοπρόεδρος. Μάλιστα. Φτάνουν τα κουκιά; Το Σαββιδοτεχνείο  έκανε κοντρόλ τους λογαριασμούς. Σου λέει, Μακεδονία και Θράκη, όλοι δικοί μας. Ο ΠΑΟΚ ελέγχει το παιχνίδι. Έτσι γράφουνε. Και καλά, δηλαδή, μη λοξοκοιτάξει κανένας βλαχοπρόεδρος. Ο ΠΑΟΚ έχει τους περισσότερους.

Ο ΠΑΟΚ έχει 17 Ενώσεις από χέρι, του λέει ο κύριος Σαββιδοτέχνης. Έχει και στη Θεσσαλία τους περισσοτέρους, στην Ήπειρο, αλλά και στα νησιά. Αλλά και πάλι δεν βγαίνουν. Λέει και το άλλο, ότι είναι ψέμα ότι ο Μελισσανίδης ελέγχει μια τριαντάρα. Μάλιστα. Και μετά, αρχίζει το παρακαλετό. Ότι ο Σαββίδης με τον Μελισσανίδη είναι Πόντιοι, ότι υπάρχουν φωνές στην Εκτελεστική Επιτροπή να τα βρούνε, γιατί έρχεται ο Μαρινάκης. Μη τυχόν, δηλαδή, ο Μελισσανίδης τα βρει με τον Μαρινάκη, χάθηκε το ποδόσφαιρο. Τελείωσε. Καπούτ, σου λένε.

Κι αν ο Μαρινάκης με τον Μελισσανίδη τα βρήκανε, όπως λέει η πιάτσα, αυτό το συμπαγές που λέει το Σαββιδοτεχνείο, το μπετόν αρμέ, πάει γι’ άλλες πολιτείες. Κανένας πρόεδρος ΕΠΣ δεν θα θελήσει να μείνει έξω από το πανηγύρι. Κι ο Βάγγος θα γυρίσει στη Θεσσαλονίκη ν’ αγορεύει στα δικαστήρια. Έτσι είναι, ταβάριτς Ιβάν. Μάχαιραν έδωσες, μάχαιραν θα λάβεις, που λένε κι οι Γραφές. Και δεν είναι μόνο το Κύπελλο στον Βόλο με το δυο μέτρα οφ σάιντ. Είναι και το φετινό που το ανύπαρκτο πέναλτι που κέρδισε ο ΠΑΟΚ, όταν Ισραηλινός Γκρίνφελντ δεν είδε το φάουλ του Σβιντέρσκι στον Βράνιες.

Το προχωράω. Για τον Τσίπρα, σ’ τα έγραψε η «Α» στο περασμένο φύλλο. Ο Ιβάν τού έβγαλε κόκκινη κάρτα, γιατί πήγε για συνέντευξη στο Mega του Μαρινάκη. Το γράφει κι ο Κόλκας καθαρά, ότι σιχαίνεται τον ΣΥΡΙΖΑ. Μάλιστα. Μέχρι τις εκλογές του Ιούλιου, ήτανε όλα μέλι-γάλα με τους ΣΥΡΙΖΑίους και τώρα τους σιχαίνεται. Και πρόσεξε, μάστορα. Είναι δικαίωμα του Κόλκα και του κάθε Σαββιδοτέχη να σιχαίνεται κάποιον ή όχι; Πλάκα κάνουμε τώρα, ρε;

Το παιχνίδι του Ιβάν παίζει το Σαββιδοτεχνείο. Δημοκρατικός συγκεντρωτισμός. Μπορείς να διαφωνείς, να λες τις απόψεις σου, αλλά άπαξ κι αποφάσισε ο Λένιν ότι έτσι πρέπει να γίνει, τα ξεχνάς όλα και υποστηρίζεις την άποψή του. Έτσι κι ο Ιβάν. Μπορεί οι Σαββιδοτέχνες να έχουνε την άποψή τους, να τη λένε, αλλά το τι θα γραφτεί στα Μέσα του είναι θέμα δικό του κι οφείλουν όλοι να την υποστηρίξουν. Κι ο Ιβάν δεν έχωσε δέκα βαγόνια ρούβλια για να λέει τη γνώμη του ο κάθε Κόλκας Σαββιδοτέχνης. Σοβαροί να είμαστε.

Γι’ αυτό και στην κουβέντα που έκανε ο Κόλκας με τον λαό του ΠΑΟΚ, είπε και το άλλο. Ότι ο Μητσοτάκης μισεί τον ΠΑΟΚ. Αυτό είπε σε live chat. Απάντησε σ’ έναν αναγνώστη που του είπε ότι πρέπει να πει ευχαριστώ στον Μητσοτάκη που έσωσε τον ΠΑΟΚ από υποβιβασμό. Και στο καπάκι, ο γίγας Κόλκας αποκαλεί ζώον κάποιον επειδή ψήφισε τον Μητσοτάκη. Μέχρι και το ηφαίστειο της Σαντορίνης είναι έτοιμο να εκραγεί, σου λέει. Είναι προληπτικός ο Σταύρακας. Κι ο λαός του ΠΑΟΚ πρέπει να εμπιστευτεί τις προλήψεις του. Φοβερά πράγματα, μάστορα.

Τώρα, θα πεις, κάθεσαι, ρε Τουμπιώτη, και βλέπεις τι γράφει ο Κόλκας; Σ’ το ξανάπα, μάστορα. Ό,τι γράφουν οι Σαββιδοτέχνες, είναι σαν να τα λέει ο Ιβάν. Κι είχε ένα επίπεδο live chat του Κόλκα με τους αναγνώστες του ΠΑΟΚ. Τον ρώτησαν αν γουστάρει νουτέλα ή μερέντα, αν προτιμάει το παγωτό από το γαλακτομπούρεκο. Αυτούς τους παραλίες, ο Κόλκας, κι ο Ιβάν βέβαια, θεωρεί λαό του ΠΑΟΚ. Ξέφυγα, όμως.

Αφού του Ιβάν είδε να σφυρίζουν τα τρένα με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη, τι να κάνει ο άνθρωπος. Πολιτικό ζώο είναι ο Ιβάν, δεν είναι κανένας τυχαίος. Και για να μην παρεξηγηθεί κανένας instaGiorgis ότι βρίζουμε τον πατέρα του, ο όρος πολιτικό ζώο ανήκει στον Αριστοτέλη, αν τον έχει ακουστά, και σημαίνει ζωντανός οργανισμός. Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος ήταν ο Αριστοτέλης, στα Στάγειρα της Χαλκιδικής γεννήθηκε. Αλλά δεν ήταν ΠΑΟΚτσής, δεν υπήρχε ΠΑΟΚ τότε. Και για τον λαό του Κόλκα το γράφω.

ΚΙΝΑΛ, λοιπόν, ο Ιβάν. Το γύρισε στο ΚΙΝΑΛ. Έτοιμη την έχει τη φανέλα με το «10» στην πλάτη να τη δώσει στη Φώφη. Μόλις ξεμπερδέψει η χώρα με τους κορωνοϊούς, η Φώφη ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να πάρει τη φανέλα. Φίλος μου ΠΑΟΚτσής κανονικός έβγαλε και το σύνθημα. «Είναι τρέλα, είναι τρέλα, η Φώφη με την ασπρόμαυρη φανέλα». Ο Κυριάκος Κυριάκος έκανε την πρώτη κίνηση, σου λένε από το ΚΙΝΑΛ. Καμία σχέση, σου λέω εγώ. Ο Ιβάν την έκανε την κίνηση. Ο Κυριάκος στο τετράγωνο μίλησε με τα κεντρικά. Μεταφοραί ο Κυριάκος.

Να σ’ το κλείσω, επί του πιεστηρίου, που λένε. Ο Κυριάκος θ’ αναλάβει κι άλλον ρόλο. Να βρει ΠΑΣΟΚους πρόεδρους ΕΠΣ, για να γίνει πιο συμπαγές το μπετόν αρμέ των Ενώσεων του Σαββίδη. Με το αζημίωτο, βέβαια. Λεφτά υπάρχουν, να φάνε κι οι κότες. Μπορεί να στοιχίσει κάτι παραπάνω εφέτος, ωστόσο. Κι οι πρόεδροι έχουν ψυχή.

 

Καταγγελία ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό, ΑΕΛ

Με το που είπε η Μαρουπάρα ότι η ΕΕΑ θα εξετάσει αυτεπάγγελτα το ενδεχόμενο πολυϊδιοκτησίας του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ, χτύπησε καμπανάκι στον ΠΑΟΚ. Να κάνουμε καταγγελία στην ΕΕΑ, ότι ο Κούγιας είναι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ και νομικός σύμβουλος του Μαρινάκη. Βγαίνει κι ο Κούγιας μετά και σου λέει ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει ν’ απαλλαγεί από την κατηγορία της πολυϊδιοκτησίας και άρχισε το γαϊτανάκι μεταξύ των νομικών κύκλων και των παρατρεχάμενων του Σαββίδη. Να το δούμε, σου λένε στον ΠΑΟΚ, μπας και παίζει τίποτα να τα κάνουμε μπουρδέλο στην ΕΕΑ. Επειδή έκανε στροφή ο Αλέξης. Μιλάμε για τον Αλέξη τον Κούγια, που έκανε περισσότερες κωλοτούμπες κι από τον Αλέξη τον Τσίπρα.

Βέβαια, είχαμε καταλογίσει πολλά στον Κούγια, όμως μπατίρη δεν τον είπαμε ποτέ, γιατί δεν είναι… Για να μπεις στο γραφείο του, πρέπει να έχεις και 2-3 ακίνητα για υποθήκη.

Αλλού είναι η πλάκα. Λέγανε στο Σαββιδέικο ότι προσοχή, μάγκες, το θέμα είναι πολύ σοβαρό, μη σας ξεφύγει τίποτα. Μπορεί να σώσουμε την παρτίδα με τον Ολυμπιακό και τον Κούγια. Και τώρα που το ξεφουρνίζει η «Α», μην ψάχνετε να βρει κανέναν προδότη, ρε. Με περιστέρι έφτασε η πληροφορία.

 

Καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη

Αυτό που έκανε ο Ιβάν με τη Δικαιοσύνη είναι παλιό, όσο κι ο Παρθενώνας. Έδωσε εντολή στο Σαββιδοτεχνείο να γράφουνε ότι δεν έχουνε εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη. Μιλάμε για φοβερά και τρομερά πράγματα. Την άλλη εβδομάδα θα βγει η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων. Κι άπαξ και παραμείνει η τιμωρία, μια χαρά θα του ’ρθει του Ιβάν. Εμείς τα λέγαμε ότι δεν έχουμε εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη. Άπαξ, όμως, και ξετιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ, ποιος να θυμάται τι έγραφε το Σαββιδοτεχνείο; Όλα στο χιόνι θα γραφτούνε. Κι άμα η ποινή μειωθεί από τους επτά στους πέντε βαθμούς; Τι θα γίνει, μάστορα; Θα έχει ή όχι ο ΠΑΟΚ εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη; Μια υπόθεση κάνω, μάστορα. Δεν το ’χει προβλέψει αυτό ο Ιβάν και οι Σαββιδοτέχνες. Τώρα, άμα πέσανε τίποτα περίεργα τηλέφωνα, αυτό είναι μία άλλη ιστορία, μάστορα. Όλα μέσα στο παιχνίδι είναι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα