Δωρεάν Wi-Fi στο «Σωτηρία» από τη WIND

Με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, που φτάνουν έως και 200 Mbps, διευκολύνεται η επικοινωνία τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών του νοσοκομείου

Αναγνωρίζοντας τη σημασία στήριξης του εθνικού συστήματος υγείας, η WIND σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, προχώρησε στην υλοποίηση του σημαντικού έργου εξοπλισμού με δωρεάν Wi-Fi όλα τα κτήρια του νοσοκομείου «Σωτηρία».

Με ιδιαίτερα υψηλές ταχύτητες, που φτάνουν έως και 200 Mbps, διευκολύνεται η επικοινωνία τόσο των εργαζομένων όσο και των ασθενών του νοσοκομείου. H επόμενη μέρα, με την ομαλή επιστροφή στην κανονικότητα, συνδέεται άμεσα με την αξιοποίηση της τεχνολογίας, τη βελτίωση των υπηρεσιών που απαιτούν ταχύτερα και ασφαλέστερα δίκτυα και την προσαρμογή στη νέα ψηφιακή εποχή που κι αυτή με τη σειρά της απαιτεί συνεχή και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα.

 

Η εν λόγω πρωτοβουλία της WIND αποτελεί μέρος των δράσεών της για την «επόμενη ημέρα» και έρχεται να προστεθεί σε όλες αυτές που υλοποίησε η εταιρεία κατά τη διάρκεια ισχύος των περιοριστικών μέτρων την προηγούμενη περίοδο. Η εταιρεία, που από την πρώτη στιγμή έθεσε σε εφαρμογή ολοκληρωμένο σχέδιο δράσεων, συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό το επενδυτικό της πλάνο σε νέες τεχνολογίες ύφους περίπου 100 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα