ΔΙΚΗ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ: Αμετανόητοι Μιχαλολιάκος και Λαγός

Ο αρχηγός του ναζιστικού μορφώματος αλλά και το πρωτοπαλίκαρό του μπορεί να καταδικάστηκαν αλλά δηλώνουν αμετανόητοι με νέες δηλώσεις

Ιστορική θα χαρακτήριζε κάποιος την σημερινή ημέρα, μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής και των μελών της για τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης έπειτα από επτά ολόκληρα χρόνια.

Ανάμεσα στους κατάδικους του ναζιστικού μορφώματος είναι και ο αρχηγός τους Νίκος Μιχαλολιάκος μαζί με το πρωτοπαλίκαρό του Γιάννη Λαγό, οι οποίοι τι κι αν καταδικάστηκαν, παραμένουν αμετανόητοι.

Συγκεκριμένα, πρώτος αμετανόητος ήταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ο οποίος με ανάρτησή του στο twitter λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το Δικαστήριο έδειξε πως ακόμα και την ύστατη ώρα δεν μετανιώνει για την δράση της οργάνωσης.

«Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου”, αναφέρει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος κρίθηκε ένοχος από το Δικαστήριο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής σημειώνει ότι «η καταδίκη όλων των βουλευτών αποδεικνύει ότι η δίωξη μας ήταν ιδεολογική και πολιτική» και προσθέτει τα εξής: «Κρίμα! Γιατί στην δίκη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζόμαστε για τις Ιδέες μας».

Ολόκληρη η δήλωση Μιχαλολιάκου:

“Είμαι υγιής και δεν έκανα φυσικά καμία … Απόπειρα αυτοκτονίας και θα αγωνιστώ μέχρι τέλους για τα Δίκαια μου. Η καταδίκη ΟΛΩΝ των βουλευτών αποδεικνύει ότι η Δίωξη μας ήταν Ιδεολογική και πολιτική. Κρίμα! Γιατί στην δικη οι δικαστές έλεγαν ότι δεν δικαζομαστε για τις Ιδέες μας”.

Ωστόσο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη ανάρτηση εξαφανίστηκε και στη συνέχεια αναρτήθηκαν δύο νέες οι οποίες γράφουν το εξής: “Θα ρίξετε και αυτό το Τουίτερ; Τόσο πολύ φοβάστε τις Ιδέες; Είμαι υγιής. Ρουφιάνοι γράφουν ψέματα. Μη τους πιστεύετε”.

Το σχόλιο του Νίκου Μιχαλολιάκου ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και η σύζυγός του, Ελένη Ζαρούλια

Αμετανόητο και το πρωτοπαλίκαρο του Μιχαλολιάκου, Γιάννης Λαγός

Τον αρχηγό του στην συνέχεια ακολούθησε και ο Γιάννης Λαγός, καθώς ως πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής έδειξε και αυτός από μεριά του αμετανόητος χρησιμοποιώντας προκλητικές εκφράσεις κατά της απόφασης του Δικαστηρίου που καταδίκασε το ναζιστικό αυτό μόρφωμα ως εγκληματική οργάνωση.

Με προκλητική ανάρτηση στο Twitter, ο Λαγός εξαπολύει σφοδρή επίθεση στην Ελληνική Δικαιοσύνη γράφοντας χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η Ελληνική δικαιοσύνη. τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα