Νοκ άουτ ο Ζλάταν στη Μίλαν μέχρι το τέλος του χρόνου

Νοκ άουτ μέχρι το τέλος του χρόνου τέθηκε ο Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς. Αυτοί που περίμεναν ότι θα προλάβαινε το κυριακάτικο ματς με την Σασουόλο για την 13η αγωνιστική της Serie A, βλέποντάς τον να έχει επιστρέψει εδώ και μερικά 24ωρα στις προπονήσεις μετά από τον τραυματισμό του στο νικηφόρο ματς της 22ης Νοεμβριου απέναντι στην Νάπολι, διαψεύστηκαν.

Σήμερα ο Σουηδός στράικερ αποχώρησε από την προπόνηση παραπονούμενος για ενοχλήσεις στον τένοντα στο αριστερό του πόδι.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν πως το πρόβλημα που είχε στον τένοντα δεν έχει υποχωρήσει και πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο του 2020, κάτι που σημαίνει πως χάνει 100% τα δύο τελευταία ματς πρωταθλήματος των ροσονέρι μέσα στη χρονιά με Σασουόλο (εκτός) και Λάτσιο (εντός).

Το ιατρικό επιτελείο της Μίλαν θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου ο 39χρονος Σουηδός στράικερ να προλάβει να είναι έτοιμος για τους αγώνες με Μπενεβέντο με Γιουβέντους στις 3 και 6 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

Η ομάδα του Στέφανο Πιόλι έχει δώσει επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις στερούμενη των υπηρεσιών του “Ίμπρα” μετά από τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Νάπολι, με τον απολογισμό της μέχρι στιγμής να είναι 4 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα