Λακμέλ Ζε: Στην εμφύτευση μαλλιών δεν κάνει προπόνηση! Αγαπάει τον Μπόλονι, μοιράζει “μπουκέτα» σε συμπαίκτες

τα αποδυτήρια. Κανονική ζωή, δηλαδή κι όχι να πλακώνονται ο Μπόλονι με τον Βιγιαφάνες, με τον Μακέντα και τον Χατζηγιοβάννη.

Μόλις έρθει ο Ζε, τελειώνουν αυτά. Όλοι θ’ ασχολούνται μαζί του. Ας τον τρελό στην τρέλα του, ένα πράγμα. Μέχρι και οι Σαββιδοτέχνες – Αλαφουζοτέχνες το γράφουνε. Ότι το παιδί είναι καλός παίκτης, αλλά βάρα μην τιου καρφώσει καμιά μέρα, θα γίνει Κούγκι το Κορωπί.

Όταν, λέει έφυγε ο Μπόλονι από την Αντβέρπ, ο Ζε τον αποχαιρέτησε έτσι: «Ο πατέρας φεύγει. Δεν ήταν ποτέ εύκολα τα πράγματα γι’ αυτόν μαζί μου. Το ξέρω. Αλλά παρόλα αυτά θέλω να σου πω ευχαριστώ και να σου ευχηθώ ό,τι καλύτερο για το μέλλον». 

Μεγάλη υπόθεση ένας παίκτης να γουστάρει έναν προπονητή. Παίζει μονάχα ι αυτόν.

Απλά ο Λάζλο πρέπει να προσέχει λίγο παραπάνω τον Ντιντιέ. Όταν βάφει τα μαλλιά του, να μην τον διατάζει να κάνει κεφαλιές.

Ή, μπορεί το παλικάρι να θέλει κι άλλη εμφύτευση μαλλιών. Επίσης να του απαγορεύει να κάνει κεφαλιές. Έγιναν αυτά στην Άντβερπ, όταν είχε προπονητή τον Ιβάν Λέκο, πρώην βοηθό του Τούντορ στον ΠΑΟΚ.

Κι άπαξ και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού κρεμάσουνε κανένα πανό εις βάρος του, την έκαναν από κούπες. Ο Ζε θ’ απαντήσει μέσω Instagram, όπως έκανε μ αυτούς της Αντβερπ και θα γίνει το έλα να δεις.

Να, τι γράφτηκε στον Τύπο για τον Ζε, τα κατορθώματά του, δηλαδή.

Ιανουάριος 2019: δύο κίτρινες κάρτες σε δύο λεπτά.

Μάρτιος 2019: μπουνιά στο μάτι συμπαίκτη στη διάρκεια της προπόνησης επειδή έκρινε ότι τον μάρκαρε σκληρά.

Ιούνιος 2019: αποφάσισε να μείνει λίγο περισσότερο στο Πράσινο Ακρωτήρι για να χαλαρώσει, ενώ η ομάδα άρχισε προετοιμασία.

Αύγουστος 2019: στα χέρια με συμπαίκτη την ώρα της προπόνησης. Ο Λαμκέλ Ζε γελούσε μετά από άσχημο αποτέλεσμα στην Ευρώπη και ο Σινάν Μπολάτ του την… είπε.

Οκτώβριος 2019: σκόραρε κόντρα στην Κόρτραϊκ και πανηγύρισε δείχνοντας μπλουζάκι που φορούσε μέσα από τη φανέλα στο οποίο έγραφε: «Ντιντιέρ Λαμκέρ Ζα, ήρεμα».

Ιανουάριος 2020: χτυπάει αντίπαλο σε φιλικό παιχνίδι κατά τη χειμερινή διακοπή.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα