Αϊντχόφεν: Στην Τούμπα (4-1) είχε 12 απουσίες – έτοιμοι για… φιέστες οι Σαββιδοτέχνες με Ολυμπιακό

Αφού ο ΠΑΟΚ έριξε τεσσάρα στην Αϊντχόφεν, ο Ολυμπιακός θα τις ρίξει τα… διπλάσια, αφού είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ. Μόνο κουτοί κι αμνήμονες το λένε αυτό.

Στο ματς της Τούμπας, όπου ο ΠΑΟΚ όπου ο ΠΑΟΚ νίκησε 4-1, η ολλανδική ομάδα έπαιζε χωρίς 12 βασικούς: Οκτώ παίκτες λόγω κορωνοϊού,  οι Γκάκπο, Ντάμφρις, Ντελάνγκε, Μπάουμγκαρτλ, Χέντρικ, Μίλερ, Πιρόε και Φίρχεφερ, ενώ από όσους νόσησαν την τελευταία περίοδο, στην αποστολή συμμετείχαν οι Ροζάριο, Τεζέ και Ζάχαβι. Επιπλέον, εκτός λόγω τραυματισμών παρέμειναν οι Φαν Γκίνκελ, Γκούτι, Ρομέρο και Ομπίσπο.

Μην τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Στον επαναληπτικό της Ολλανδίας, που επίσης είχε πολλούς απόντες, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 2-0 κι έχασε 3-2. Τα ματς ήταν στους ομίλους του Europa League.

Τα λέμε όλα αυτά, γιατί αυτή η εντύπωση υπάρχει στον περισσότερο κόσμο του Ολυμπιακού, ότι το ματς θα είναι «ευκολάκι», αλλά και γιατί οι Σαββιδοτέχνες περιμένουν στην γωνία να… πανηγυρίσουν την διαφορά μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ξεχνώντας, φυσικά, ότι οι Ολλανδοί κατέβηκαν στην Τούμπα με τα πιτσιρίκια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα