Σοκ με το θανατηφόρο τροχαίο που προξένησε ο Πανόπουλος

Ο ιδιοκτήτης της Skoda Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος εμπλέκεται σε τροχαίο δυστύχημα με δύο νεκρούς και η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση. Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης και η «Α» σας ενημέρωσε άμεσα (κλικ εδώ για να διαβάσετε το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Χθες (6-2-2014) το απόγευμα, στην Εγνατία Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής (πλησίον διοδίων Ιάσμου), Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 57χρονος ημεδαπός παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο ημεδαπούς, ηλικίας 30 και 46 ετών, που κινούνταν πεζοί επί του οδοστρώματος, ενώ ο οδηγός του οχήματος τραυματίσθηκε ελαφρά.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης.

Προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης”.

Σύμφωνα με το «xanthipress.gr», ο Χρήστος Πανόπουλος αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να οριστεί δίκη. Επίσης από την Αστυνομία διαψεύδεται ότι οι δύο νεκροί είχαν εμπλακεί σε οποιαδήποτε κλοπή, όπως κυκλοφόρησε ως φημολογία.

Εν τω μεταξύ, ο ισχυρός άνδρας της Ξάνθης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο στην Ξάνθη, όπου είχε διακομιστεί ελαφρά τραυματισμένος μετά το δυστύχημα. Ο κ. Πανόπουλος είναι εμφανώς σοκαρισμένος από το συμβάν. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι τα θύματα είχαν «μείνει» με το αυτοκίνητό τους και προσπαθούσαν να διασχίσουν κάθετα την Εγνατία Οδό.

Δείτε φωτογραφίες που απεικονίζουν το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη της «ακριτικής» ομάδας (από το «thrakitoday.gr»):

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα