Η Λάουρα Γκαρσία έδειξε τον δρόμο στις… συζύγους

Όλα τα είχε ο ΠΑΟΚ, έχουμε και τις παρεμβάσεις των… συζύγων. Αυτές που κάνουν κριτική, επιρρίπτουν ευθύνες, παίρνουν ποδοσφαιρικές θέσεις. Τελευταίο παράδειγμα, η σύζυγος του Βαρέλα που τοποθετήθηκε με ξέσπασμα για τα γκολ που δέχεται ο ΠΑΟΚ, αφού ο άντρας της έχει στοχοποιηθεί κατά καιρούς για λάθη και ολιγωρίες.  Η κυρία Βαρέλα, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον άντρα της, τα έχωσε στον Κρέσπο και στον Ίνγκασον!

Όπως ανέφερε, στο τελευταίο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με ειρωνική διάθεση, «λάθη του Φερνάντο που τους αφήνει να περάσουν ξανά». Ο Βαρέλα είδε το ματς απ’ τον πάγκο, καθώς ο Πάμπλο Γκαρσία προτίμησε Κρέσπο και Ίνγκασον. Στη δημοσίευσή της η Αντρέια Βαρέλα φωτογράφισε τη φάση του δεύτερου γκολ των «πρασίνων», όπου διακρίνεται ο Ισπανός στόπερ.

Δεν ήταν όμως η πρώτη φορά που «χτύπησε» η Αντρέια Βαρέλα. Στις αρχές του χρόνου ήταν ακόμη πιο επιθετική στο Insta-story της, αναφέροντας:

«Όταν κρίνεις έναν άνθρωπο από τα ποσά παίρνει ή το πόσο χρονών είναι, είναι τελείως λάθος. Κρίνεις κάποιον από το τι έχει κάνει και τι συνεχίζει να κάνει στη δουλειά του. Είναι φυσιολογικό για τους ανθρώπους να κάνουν λάθη, σε οποιοδήποτε δουλειά, επειδή κανείς δεν είναι αλάνθαστος, έτσι δεν μπορείς να τον κρίνεις, δώστε στήριξη σε αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας. Η θετική ενέργεια βοηθάει για να ξεπεράσουμε τα κακά πράγματα».

Μεταξύ των παικτών τέτοιες αναρτήσεις προκαλούν… ανα-ταραχή. Κανείς όμως δεν φρόντισε να το κόψει. Να τους πιάσει όλους και να του πει, τι δουλειά έχουν οι γυναίκες σας να παρεμβαίνουν στην ομάδα και να δημιουργούν προβλήματα; Αλλά ποιος να το κάνει, όταν πρωτοπόρος σε αυτήν τη διαδικασία είναι η σύζυγος του προπονητή της ομάδας Πάμπλο Γκαρσία. Η Λάουρα κάνει συνολικότερη πολιτική και πέντε μέρες πριν από τη δημοσίευση της Αντρέια Βαρέλα στις αρχές του χρόνου είχε γράψει:

«Πόσο σας πονάει ο ΠΑΟΚ “γαύροι”. Κανείς δεν τους κατονόμασε, αλλά οι κ@#οι τους είναι τόσο βρώμικοι».

Μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΛ, η Λάουρα Γκαρσία είχε κάνει ανάρτηση με πολλά μηνύματα:

«Είμαι επίσης θυμωμένη επειδή δεν κερδίσαμε καθώς είμαι μεγάλη οπαδός του ΠΑΟΚ. Προτιμώ τον ένα βαθμό από το τίποτα. Μην μας θάβετε προτού πεθάνουμε!»

Η ίδια μετά την ήττα από τον Άρη σημείωσε χαρακτηριστικά: «Τους μισώ… τόσο πολύ». Στο ποστάρισμά της ανάμεσα στις δύο φράσεις της είχε τέσσερα σκουλήκια στη μέση.

Ακόμη και πριν ανατεθεί η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ στον σύζυγό της, η Λάουρα Γκαρσία απάντησε σε όλους όσοι είχαν αμφιβολία για το αν ο Ουρουγουανός ήταν έτοιμος να αναλάβει τα ηνία της πρώτης ομάδας.

«Αναρωτιέμαι, πόσα χρόνια θα πρέπει να κόβεις κρέας για να γίνεις χασάπης; Κάποιοι κόβουν για έναν χρόνο και τους άφησαν ήδη να μπουν στο κρεοπωλείο. Κάποιοι έκοβαν τέλεια κρέας για περισσότερα από τρία χρόνια και μερικοί πιστεύουν ότι δεν είναι ακόμη έτοιμοι να γίνουν χασάπηδες», έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα