Πήρε εξιτήριο από την κλινική ο Κρίστιαν Έρικσεν και πήγε στους συμπαίκτες του

Ο Κρίστιαν Έρικσεν πήρε εξιτήριο από την κλινική Rigshospitalet, όπου νοσηλεύεται.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν, ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του, μετά την κατάρρευση του στην αναμέτρηση με την Φινλανδία.

Ο Δανός μέσος υποβλήθηκε σε πετυχημένη εμφύτευση βηματοδότη, ενώ ολοκλήρωσε όλο τον κύκλο εξετάσεων, που δεν έδειξαν καρδιακή βλάβη ή κάποιο άλλο ιατρικό πρόβλημα.

Λίγη ώρα μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο επισκέφθηκε την αποστολή της εθνικής Δανίας, μιλώντας με τους συμπαίκτες του σε ένα έντονο συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα, ενώ αργότερα θα μεταβεί στο σπίτι του για να περάσει χρόνο ξεκούρασης μαζί με την οικογένειά του.

«Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή. Είναι απίστευτο το ότι βλέπω και νιώθω. Η εγχείρηση πήγε καλά και είμαι καλά για τις συγκεκριμένες συνθήκες. Ήταν πολύ ωραίο να ξανά δω τους παίκτες μετά το φανταστικό παιχνίδι που έπαιξαν χθες το βράδυ. Δεν χρειάζεται να πούμε ότι την Δευτέρα το βράδυ θα φωνάζω για εσάς απέναντι στη Ρωσία»!

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Δανία, ο Έρικσεν για τον επόμενο μήνα θα παραμείνει εντός συνόρων, όπου θα ξεκουραστεί και θα περάσει το πρώτο στάδιο της σωματικής και ψυχολογικής αποκατάστασης.

Στη συνέχεια αναμένεται να ταξιδέψει στο Μιλάνο, όπου η Ίντερ θα αναλάβει την ιατρική του παρακολούθηση, ανεξάρτητα αν ο Δανός μέσος επιστρέψει στο ποδόσφαιρο.

«Είμαστε χαρούμενοι που είναι καλά, όμως δεν είναι όλα ρόδινα. Ο Κρίστιαν περνάει και θα περάσει μερικές δύσκολες εβδομάδες και ακόμα δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε. Το μόνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι πως είμαστε δίπλα του για ότι χρειαστεί. Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι να τον βλέπουμε να χαμογελάει», ήταν το πολύ προσεκτικά λόγια του Δανού εκλέκτορα, Κάσπερ Χιούμλαντ.

Χθες ο Έρικσεν παρακολούθησε την αναμέτρηση της Δανίας με το Βέλγιο, ενώ από το δωμάτιο της κλινικής του Rigshospitalet, που βρίσκεται στα 800 μέτρα από το Πάρκεν, μπορούσε να ακούσει καθαρά το παρατεταμένο ζεστό χειροκρότημα από όλο το γήπεδο, όταν ο αγώνας διακόπηκε προσωρινά προς τιμήν του στο 10ο λεπτό.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα