Αλήθειες είπε ο Κόλκας, ο Ιβάν με τα… ψέματα πάει να φτιάξει ομάδα

Χαμός γίνεται στην Θεσσαλονίκη, με όσα είπε ο δημοσιογράφος Κόλκας στο paok TV στο ημίχρονο του αγώνα Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ, που έθαψε κόσμο, νομίζοντας ότι είναι κλειστά τα μικρόφωνα. Αυτός που τα γραπτά του αποθέωνε, όταν τελείωσε το ημίχρονο, έπιασε το φτυάρι. Κι όπως λέει ο ίδιος στο facebook, «είπα αλήθειες».

Κατά λάθος αλήθειες είπε ο Κόλκας. Στο Σαββιδοτεχνείο τα βρίσκει όλα τέλεια με τον στρατηγό Λουτσέσκου, όπως τον αναφέρει και γελάει ο κόσμος. Στρατηγός χωρίς φαντάρους είναι ο Ρουμάνος. Χωρίς κομάντο, δηλαδή, όπως τότε που σκορπούσε τρόμο κι έπαιρνε τα κύπελλα και το αήττητο νταμπλ.

Το θέμα για τον κανονικό οπαδό του ΠΑΟΚ, τον γνήσιο ΠΑΟΚτζή που βάζει τον δικέφαλο πάνω από τον Ιβάν Σαββίδη, δεν είναι τι του ξέφυγε του Κόλκα με τα ανοικτά μικρόφωνα. Το θέμα είναι τι θα κάνει ο Ιβάν. Κανένας δεν πρέπει να τα βάλει με τον Κόλκα. Δεν είναι δικός του ο ΠΑΟΚ. Του Ιβάν είναι.

Αν ο Σταυράκης έπαιζε παιχνιδάκια, αυτό είναι άλλο. Υπάλληλος είναι. Αλλά και ΠΑΟΚτζής. Θα πρέπει να τραβούσε μεγάλα ζόρια συνειδησιακά όταν έγραφε ότι ο Εσίτι είναι ογκόλιθος.

Ο Ιβάν είναι το θέμα, όχι ο Κόλκας. Ο ΠΑΟΚ είναι ανοχύρωτος κι ο Σαββίδης δεν βάζει το χέρι στην τσέπη. Αυτό είναι το θέμα. Με όσα είπε ο Κόλκας νομίζοντας ότι είναι κλειστά τα μικρόφωνα, δεν πρέπει να έμεινε καμία αμφιβολία ακόμα αι στον κάθε φανατικό Ιβανικό οπαδό, ότι μέσω του Σαββιδοτεχνείου ο Ιβάν πουλάει σανό.

Εδώ, ρε διαπραγματεύονται το δανεισμό ενός Κούτριτς και δεν το ανέδειξε το θέμα το Σαββιδοτεχνείο. Τι ν’ αναδείξει, δηλαδή, σοβαροί να είμαστε. Έναν Κούτριτς; Και γι αυτό, δεν φταίει ο Κόλκας, δεν είναι ο πλερώνων ο Κόλκας.

Και τώρα, τι θα κάνει ο Ιβάν; Θα τον διώξει τον Κόλκα από το Σαββιδοτεχνείο; Θα τον διώξει επειδή είπε αλήθειες;

Το ξεγύμνωμα του αιώνα για Ιβάν, Κόλκα, Σαββιδοτεχνείο, με τα ανοικτά μικρόφωνα στο paokTV (Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα