ΑΕΚ: Εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας

Η AEΚ απέστειλε εξώδικο στην πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, ζητώντας να της γνωστοποιηθεί η ταυτότητα όσων έκαναν καταγγελία εναντίον της εντός της Δευτέρας (26/3), ώστε να προχωρήσει να ασκήσει στη συνέχεια τα νόμιμα δικαιώματά της.

Με βάση τον κανονισμό της Επιτροπής Δεοντολογίας σε περίπτωση ανώνυμης καταγγελίας τα στοιχεία του ανωνύμου καταγγέλλοντος πρέπει να γνωστοποιούνται στον Πρόεδρο της Επιτροπής και να τηρούνται σε μη προσβάσιμο σε τρίτους φάκελο στην Επιτροπή, προκειμένου να είναι διαθέσιμα σε ένα θιγόμενο πρόσωπο αν υποβληθεί εις βάρος του μία αποδεδειγμένα ψευδής και συκοφαντική καταγγελία. Αυτό υπόκειται στην παράγραφο 3 του σχετικού κανονισμού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, ζητά όλα τα στοιχεία προκειμένου να κινηθεί δικαστικά εναντίον όλων όσοι συμμετέχουν στην επιχείρηση σπίλωσής της υπό οποιαδήποτε ιδιότητα και αν ενεργούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εξώδικό της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρεται ότι «η μέχρι σήμερα διαδικασία έχει πλήξει βάναυσα τη φήμη, το κύρος και την αξιοπιστία της ΠΑΕ ΑΕΚ και των διοικούντων της».

Πλέον, η ΠΑΕ ΑΕΚ αναμένει την αντίδραση της Προέδρου της Επιτροπής, να δώσει δηλαδή τα στοιχεία του καταγγέλλοντος και αναλόγως θα προχωρήσει στις επόμενες νομικές της ενέργειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα