Αγνώριστος ο Καραμανλής με μούσια και με… λιγότερα κιλα!

Όπως ήτανα αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα

Αγνώριστος έφτασε σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, για την ονομαστική, μυστική ψηφοφορία για τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, σε βάρος του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Ο κ. Καραμανλής, φορούσε μάσκα προστασίας τηρώντας τα μέτρα ασφαλείας για τον κορωνοϊό, ενώ στη συνέχεια την έβγαλε και ο καθένας θα μπορούσε να διακρίνει τα πλούσια γένια του. Όπως ήτανα αναμενόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα.

Ο πρώην πρωθυπουργός, ήδη εδώ και καιρό έχει αρχίσει να υιοθετεί μία καινούργια εμφάνιση, όπως μπορεί κανείς να δει στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στα social media.

Ο βουλευτής της ΝΔ, ευδιάθετος και εμφανώς αδυνατισμένος συμμετείχε στην ψηφοφορία, ενώ ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε και σε διάφορα πηγαδάκια με άλλους βουλευτές του κόμματος.

Ήδη από τον Απρίλιο, ο πρώην πρωθυπουργός είχε εμφανιστεί με μικρή γενειάδα, στην οικογενειακή γιορτή για τα γενέθλια της συζύγου του, Νατάσας Παζαϊτη, τελείως διαφορετικός από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει: Αδυνατισμένος με μακρύ μούσι και με ένα απλό ριγέ t-shirt πόζαρε δίπλα στη σύζυγό του και τα παιδιά του.

 

Διαβάστε επίσης