Ακρίτα: «Το ρυπαρογράφημα του Χαραλαμπόπουλου»

Η μετωπική σύγκρουση της Έλενας Ακρίτα με τον Λευτέρη Χαραλαμπόπουλο συνεχίζεται. Σήκωσε το γάντι του δημοσιογράφου του in.gr, χαρακτηρίζει «λασπογράφημα» την απάντησή του και ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να διαγράψει την ανάρτηση που είχε κάνει και τον αφορούσε.

Ποιο είναι το νέο… ποστ της Έλενας Ακρίτα;

«Ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος θεωρεί ότι το in.gr και @tanea.gr είναι τα μποστάνια του παππού του. Αφού παραιτήθηκα από τα TA NEA (όσο ήμουν εκεί δεν τόλμαγε), μού επιτέθηκε με ένα χυδαίο ρυπαρογράφημα στο οποίο σκοπίμως δεν διασταύρωσε τα ψεύδη και τις συκοφαντίες του.

Δεν επιδίωξε – ως όφειλε – καμία επικοινωνία με εμένα το θιγόμενο πρόσωπο, καταστρατηγώντας έτσι κάθε αρχή του δημοσιογραφικού μας λειτουργήματος. Και συνέχισε ψευδόμενος νομίζοντας ότι θα με εκφοβίσει.

Λάθος πόρτα χτύπησε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να διαγράψω την ανάρτηση μου για ένα λασπογράφημα το οποίο ποδοπατεί κάθε αρχή του κώδικα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ.

Εγώ είμαι αυτή που έστειλα πρώτη εξώδικο και τώρα ακολουθεί η αγωγή μου τόσο σε εκείνον προσωπικά όσο και σε όλα τα ΜΜΕ (έντυπα, διαδικτυακά, τηλεοπτικά) τα οποία αναπαρήγαγαν τον λίβελο χωρίς να με ενημερώσουν προηγουμένως.

Αν και γνωρίζω πως είμαι πιο αδύναμη από τα ΜΜΕ που με κατασυκοφάντησαν, δεν το βάζω κάτω. Δεν μπορώ και δεν θέλω να το βάλω κάτω. Γι’ αυτό, αντεπιτίθεμαι αμυνόμενη και έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα