Αλ. Κούγιας: “Αν χάσω το δικαστήριο από τον Κακέτση θα παραιτηθώ από τον Δικηγορικό Σύλλογο”. Δημ. Μελισσανίδης:”Ορκίστηκε;”

Sports Παρασκήνια

Οι Αλέξης Κούγιας καταδικάστηκε ομόφωνα από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Πειραιά, με σύμφωνη πρόταση του Εισαγγελέα της Έδρας, σε ποινή φυλάκισης 5 μηνών για παράβαση του άρθρου 370 Α που αφορά την παράνομη υποκλοπή και χρήση αντιστοίχως της ιδιωτικής συνομιλίας του δικηγόρου με τον επιχειρηματία Στιβ Κακέτση, χωρίς τη συναίνεση του.

Ο γνωστός ποινικολόγος είχε πει πως αν καταδικαστεί θα παραιτηθεί από τον δικηγορικό σύλλογο, εκφράζοντας τη βεβαιότητα της απαλλαγής του. Τα πράγματα πολλές φορές δεν γίνονται όπως τα περιμένουμε. Τα όσα είχε πει το αφεντικό της ΑΕΛ, είχε πληροφορηθεί και ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης. Μεταξύ των δύο ανδρών υπάρχει χρόνια αντιπαράθεση. Ο Μελισσανίδης όμως αναγνωρίζει στον Κούγια, πως ο λόγος του είναι συμβόλαιο. Έτσι περιμένει να υλοποιήσει την δέσμευσή του για παραίτηση απ’ τον ΔΣΑ. Όρκο βέβαια δεν παίρνει κανείς. Ούτε ο Αλέξης πως θα χαιρετήσει τον Δικηγορικό Σύλλογο για μια αστοχία, ούτε ο Δημήτρης πως ο υψηλού επιπέδου δικηγόρος θα παραιτηθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα