Αλαφούζο, ετοιμάσου για τον «πράσινο Μάη του… ‘68», με σύνθημα «πούλα»

Η «Α» και η iapopsi.gr το έγραψαν καθαρά, ότι αρχίσει η «πράσινη πανδημία», μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κι άρχισε. Άπαξ και βλέπεις ΜΑΤ έξω από το γήπεδα, είναι τελειωμένη υπόθεση. Μέχρι τον και τον φουκαρά τον Συλαϊδόπουλο αποδοκίμασαν λες κι έφταιγε αυτός για την τεσσάρα.

Το παιχνίδι, μάστορα, παίζεται όλο στα social media. Το μόνο που δεν έχει διευκρινιστεί, ακόμα, είναι πότε θ’ αρχίσει το κίνημα «πούλα». Ότι άρχισε, άρχισε. Με την προτροπή του Σαββιδοτεχνείου, που κάποτε ήταν και Αλαφουζοτεχνείο, μάλιστα.

Ο Γιαννάκης δεν την βγάζει καθαρή, αυτό έχω να πω εγώ. Άπαξ και άναψε η σπίθα, περίμενε και την φωτιά. Και ανακοίνωση να κάνει ότι θα βάλει μια πενηντάρα σε μεταγραφές, το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω.

Μια φορά γύρισε κι αυτή ήταν με το Ποτάμι του Σταύρου του Θεοδωράκη που σκορπίστηκε. Ο Παναθηναϊκός είναι άλλο πράγμα. Ούτε Θεοδωράκης είναι, ούτε Βαρουφάκης.

Από την Κυριακή το βράδυ και το 1-4 από τον Ολυμπιακό άρχισαν τα όργανα. Γκαντεμιά και για τον Αλαφούζο, που χαλάρωσαν τα μέτρα. Άλλα και σκληρό lockdown να ξαναγινότανε, δεν γλίτωνε με τίποτα το συλλαλητήριο. Και θα είναι, λένε, μεγαλύτερο από αυτό που έδιωξε τους Βαρδινογιάννηδες!

Και μιλάμε, τώρα, ότι οι οργανωμένοι είναι εξαγριωμένοι. Άντε να το δεχτείς. Βαρεμένοι υπάρχουν εκεί μέσα. Εδώ δεν μιλάμε για τα βλαμμένα, αλλά για σύσσωμο τον κόσμο του Παναθηναϊκού.

Δεν μπορείς να βρεις ούτε ένα post υπέρ του Αλαφούζου, μάστορα. Έτσι, για δείγμα. Κάθε ηλικίας βάζελοι τα χώνουνε στον Γιαννάκη.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα