Ο Ιγκόρ Κορνέεφ φέρνει νέο προπονητή, ο Ιβάν θα διώξει τον Γκαρσία, χάσει – κερδίσει το κύπελλο

Το θέμα είναι να είσαι δίκαιος. Να φωνάζεις, να τα χώνει, αλλά πάντα με κάποια δικαιολογία. Όχι προσχηματικά. Τι γράφει η «Α» και η iapopsi.gr; ότι το Σαββιδοτεχνείο του Open TV δεν ενημερώνει το λαό του ΠΑΟΚ, αλλά προφυλάσσει τον ΠΑΟΚ από το λαό του. Μεγάλη κουβέντα σου γράφω.

Βγαίνει ο Πάμπλο Γκαρσία και είναι στα κόκκινα, μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Μάλιστα. Και τι λέει; Ότι εγώ θα φύγω σε κάποια στιγμή, αλλά θα φύγουν κι άλλοι. Κόκκινος σαν το παντζάρι ο Πάμπλο. Τι εννοούσε ο ποιητής;

Περιμένεις, τώρα, εσύ, να σου πούνε μια κουβέντα παραπάνω οι Σαββιδοτέχνες του Open TV. Που στο παίζουνε ΠΑΟΚάρες και ΠΑΟΚάρχες. Τρίχες κατσαρές. Σαββιδοϋπάλληλοι είναι πρώτα απ όλα. Μούγκα στην στρούγκα. Κουβέντα. Τσιμουδιά, τουμπέκα.

Και σε ρωτάω τώρα, εγώ: Τι να υποθέσεις ο λαός του ΠΑΟΚ που τους ακούει; Γιατί εκνευρίστηκε ο Πάμπλο; Τι τρέχει; Θα μείνει ή θα φύγει; Κι απλακώνουνε τα σχόλια κάτω από το «ρεπορτάζ» του Σαββιδοτεχνείου. Ο καθένας γράφει το μακρύ του και το κοντό του.

Και βγαίνει ο γίγαντας ο Μίνος και λέει, τίποτα δεν είναι σίγουρο με τον Γκαρσία. Ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει αποφασίσει για τον Πάμπλο. Είπε και το άλλο το φοβερό ο Μίνος απάνω στην αφέλειά του.

Ότι ο ΠΑΟΚ, ο Καρυπίδης, μου φαίνεται, είπε, πήγε στην Ολλανδία για να κλείσει προπονητικό κέντρο και δεν το ήξερε ο Πάμπλο Γκαρσία! Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Είναι δυνατόν, να μην ξέρει ο προπονητής που θα προετοιμαστεί η ομάδα; Γιατί του το κράτησαν κρυφό; Μήπως το ζήτησε ο νέος προπονητής, που θα φέρει ο Κορνέεφ;

Ένα κι ένα, κάνουν δυο. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει αποφασίσει να σουτάρει τον Γκαρσία, κερδίσει – δεν κερδίσει το κύπελλο ο ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία βολεύεται και με την δεύτερη θέση κι ο Σαββίδης θέλει προπονητή να πάρει το πρωτάθλημα.

Γι αυτό έλεγε ο Πάμπλο, εγώ θα φύγω. Κι οι Σαββιδοϋπάλληλοι δεν είπαν κουβέντα. Επειδή το ξέρουν το έργο. Τι να έλεγαν, δηλαδή; Ότι ο Ιβάν δεν έχει αποφασίσει;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα