Αλαφούζος: Έτοιμος για το «Παράγκα και Όραμα», αν πληρώσει ο Παναθηναϊκός την κόντρα ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού

Ο Αλαφούζος, ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Της Πουλχερίας το μαγκάλι γίνεται στο ποδόσφαιρο, πέφτουν οι σφαίρες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κατά ριπάς και ο Γιάννης, τα Μέσα του, δηλαδή, λες και δεν τρέχει τίποτα. Μόνο εμβόλια παίζουνε.

Και βγαίνεις μια γύρα στην πιάτσα, να δεις τι παίζει και τις μαθαίνεις. Ότι ο Γιάννης έχει βαθιές ανησυχίες, σου λένε. Και ρωτάς. Τι τις έχει ρε. Όλα πρίμα του πάνε. Ο Παναθηναϊκός είναι σε καλό δρόμο, ο Ζαγαρίτης μένει, πήρε ολόκληρο Ντρεοσί και τα ρέστα.

Άλλο είναι το πρόβλημα του Αλαφούζου. Μη τυχόν την πληρώσει ο Παναθηναϊκός αυτή την κόντρα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Και βγαίνει μετά ο Κλάτενμπεργκ και δικαιώσει τον Ούγγρο διαιτητή και τον Κροάτη τον VARista.

Μαθαίνει ο Αλαφούζος. Αυτό έχω να πω εγώ. Άπαξ και πάει το μυαλό μέχρι εκεί, αρχίζει να γίνεται κανονικός ιδιοκτήτης. Κι άπαξ κι αρχίζει και μαθαίνει, ίσα που ξαναβγάζει το «Παράγκα και Όραμα», το περιοδικό που έβγαζε για να χτυπήσει το Μαρινάκη.

Μόνο, που τότε δεν το ήξερε το παιχνίδι καλά. Είχε άλλα νταβαντούρια στο μυαλό του. Τώρα, όμως, είναι αλλιώς. Τα έβαλε σε μια τάξη τα πράγματα, ο Βοτανικός έρχεται και όλα πρίμα.

Τώρα θα ρίξει όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, ο Αλαφούζος. Και καλά θα κάνει, δηλαδή. Άπαξ και δεν γνωρίζεις το αντικείμενο, το μαθαίνεις.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα