Αλέξη, τα ’μαθες τα νέα; Τώρα «Εθνική Τσαμουριάς», αργότερα «Εθνική Δυτικής Θράκης»…

Φιλικό Τουρκίας - Ελλάδας με χάρτη χωρίς Ρόδο, Σύμη, Νίσυρο, Χάλκη, Καστελόριζο, «παιχνίδια» των «Τσάμηδων», μήπως να έχουμε τον νου μας στη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη;

Για τον βιασμό θα σου μιλήσω σήμερα. Κι εγώ δεν είμαι του γλυκού νερού, να φωνάζω γι’ αυτόν τον κομψευόμενο τεκνάτο υπουργό, Μιχάλη Καλογήρου, που πήγε να κάνει πλημμέλημα το κακούργημα. Άπαξ κι είσαι κανονικός δημοσιογράφος, δεν μένεις στις φωνές.

Ψάξε και βρες γιατί το έκανε αυτό ο μουσάτος. Τότε να σε παραδεχτώ. Ποιος τον έβαλε να το κάνει τον Μιχαλάκη. Για βιασμό μιλάμε. Έτσι είναι. Ψάξε και βρες ποιος έσπρωξε τον Γιαβρόγλου να γίνει Παιδείας και εξαφάνισε ολόκληρα κεφάλαια από την ελληνική ιστορία.

Βιασμός. Μάλιστα. Κι όταν ο Αλέξης σού βιάζει το μυαλό, όλα καλά; Όταν οι ΣΥΡΙΖΑίοι σού βιάζουνε την ψυχή; Κανένα πρόβλημα. Πάει ο Αλέξης και σου ανοίγει το ταμείο και σου δίνει 2 δισ. προεκλογικά και του λένε από την Κομισιόν ότι θα τρακάρει το τρένο.

Γιατί το κάνει αυτό ο Αλέξης; Για να το εκτροχιάσει το τρένο. Γι’ αυτό. Να έρθει ο Μητσοτάκης να το βρει ανάσκελα και να βάλει ξανά φόρους για να το σηκώσει. Δεν σηκώνεται αλλιώς.

Κι επειδή θα βάλει φόρους, θα πέσει στις επόμενες εκλογές για να ξανάρθω εγώ. Έτσι σκέφτεται το Αλεκάκι. Μάγκεψε. Και ρωτάω τώρα εγώ. Είναι ή δεν είναι βιασμός της ψυχής και του μυαλού του Έλληνα αυτό;

Μην πας μακριά, ρε φίλε. Εδώ σου βιάζει το μυαλό με το κωλοποδόσφαιρο και δεν θα σ’ το βιάσει με τα λεφτά; Πάει και κλείνει φιλικό με την Τουρκία, δέκα μέρες μετά τη Γενοκτονία των Ποντίων, μία μέρα μετά την επέτειο της Άλωσης της Πόλης. Ιδέα δεν είχανε στην ΕΠΟ ότι κλείστηκε το φιλικό.

Και το έκλεισε ο Αλέξης ο αριστερόστροφος στα λόγια με τον μαντιλάκια τον Κατρούγκαλο. Και τι έγινε στο φιλικό; Ολόκληρο σούσουρο. Δώσανε οι Τούρκοι αυτό το έντυπο πρόγραμμα πριν από το παιχνίδι. Όπως γίνεται παντού, δηλαδή. Μάλιστα.

Και βάλανε οι Τούρκοι και τον χάρτη στο Αιγαίο. Τι δουλειά έχει ένα ποδοσφαιρικό ματς φιλικό με τον χάρτη στο Αιγαίο; Άπαξ και μιλάμε για Τούρκους, έχει και παραέχει.

Ο χάρτης δεν είχε μέσα κάτι ελληνικά νησιά. Ρόδο, Χάλκη, Σύμη, Νίσυρο και, φυσικά, το Καστελόριζο. Το ανακάλυψε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Δ. Μαλισιώβας, και το πόσταρε στο FACEBOOK. Και τα άλλα τα νησάκια τα κοντά στην Τουρκία με θαμπό ροζ χρώμα.

Σου βιάζουν ή όχι και το υποσυνείδητο και το συνειδητό μαζί ο Αλέξης με τον Κατρούγκαλο; Διαμαρτυρήθηκε κανένας; Έβγαλε καμία ανακοίνωση η ΕΠΟ ή το υπουργείο των Εξωτερικών; Ποιος ήταν επικεφαλής του ταξιδιού και δεν μίλησε; Ντουμπέκα περιποιημένη. Αυτός δεν είναι βιασμός της ψυχής σου και του μυαλού σου;

Εγώ σου λέω ότι μ’ αυτό ξεπούλησαν και το Αιγαίο στους Τούρκους. Άπαξ και το περάσανε στα μουλωχτά και ότι δεν τρέχει τίποτα, σε βιάζουνε ή όχι;

Πάμε παρακάτω, στο σοβαρότερο. Ξέρουν οι Κατρούγκαλοι στο Εξωτερικών ότι υπάρχει «Εθνική Τσαμουριάς» στο ποδόσφαιρο και δίνει φιλικά παιχνίδια;

Την έστησαν στην Αλβανία και παίζουν. Την περασμένη εβδομάδα έπαιζαν με το Ναγκόρνο Καραμπάχ, νίκησαν και 4-1. Έχουν και τη δική τους ομοσπονδία αυτές οι χώρες που διεκδικούν εδάφη, ανεξαρτησία κ.λπ. Την CONIFA.

Δεν είναι αναγνωρισμένη από τη FIFA και την UEFA. Είναι και το ψευδοκράτος των Τούρκων στην Κύπρο, βέβαια. Η Απχαζία, η Οσετία, η Δυτική Αρμενία, το Μονακό κ.λπ.

Και μην πει κανένα κορόιδο τι μας λες, ρε μεγάλε, θα το κάνουμε ολόκληρο σούσουρο επειδή παίζουν μπαλίτσα; Η πολιτική μέσω της μπαλίτσας λανσάρεται και γίνεται συνείδηση.

Το Μονακό έφτιαξε αυτή την ομάδα, αλλά δεν διεκδικεί τίποτα κι από κανέναν. Οι Τσάμηδες διεκδικούν ή όχι; Για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή. Θυμάστε τι έγινε στην Οσετία με τους κρατούμενους μαθητές στο σχολείο;

Για να το κλείσω. Οι Έλληνες μουσουλμάνοι κατέβηκαν αυτόνομοι στη Δυτική Θράκη, Αλέξη. Και σάρωσαν. Και δεν ασχολήθηκε κανένας, Αλέξη. Έβλεπαν όλοι μια καταγάλανη Ελλάδα στον χάρτη και ένα λευκό χρώμα στη Δυτική Θράκη.

Και λέει αυτή η εκπρόσωπος ότι είναι Τούρκοι. Έρχεται και «Εθνική ομάδα Δυτικής Θράκης», πατριώτη Αλέξη; Άμα έρθει, να βάλουμε την Εθνική μας να παίξει φιλικό. Δεν είναι κακό. Ούτε με την Τουρκία να παίζουμε είναι κακό, όταν μας έχει στο στόχαστρο συνέχεια.

Οι Αλβανοί, έφτιαξαν «Εθνική ομάδα της δημοκρατίας της Τσαμπουριάς» και παίζουν φιλικά παιχνίδια και τα μοστράρουν κιόλας στο site τους.

Και μην πει κανένας και ότι η «Εθνική Καταλωνίας» δίνει φιλικά ματς και δεν τρέχει τίποτα. Η «Εθνική Καταλωνίας» γιατί την έφτιαξε αυτή την ομάδα; Για την ανεξαρτησία της, βέβαια. Για να υποστηρίξει τις προσπάθειες που θα έκανε για την  ανεξαρτησία της.

Αυτές οι εθνικές γι’ αυτό γίνονται, για έναν σκοπό. Όπου παίζουν, φωνάζουν για τα «δίκαιά τους». Το ξέρουν αυτό οι Έλληνες της Δυτικής Θράκης που αυτοπροσδιορίζονται Τούρκοι, όπως είπε αυτή η κοπέλα που μίλησε στα κανάλια.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα