«Αν ήθελα πολύ ένα παιδί θα το είχα κάνει»

Η Ζέτα Μακρυπούλια που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στο μιούζικαλ «Sugar: Μερικοί το προτιμούν καυτό», μίλησε στο περιοδικό HELLO για την παράσταση αυτή που την έχει ενθουσιάσει πολύ, για την δημοσιότητα, αλλά και για την προσωπική της ζωή.

«Όλο το βάρος, η προσοχή και το είναι μου είναι όλα στην παράσταση. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Όταν ξεκινήσει με το καλό και μπει σε μια ροή, γιατί για μένα μια παράσταση αρχίζει να ρολάρει όχι από την πρεμιέρα, αλλά μια εβδομάδα μετά. Τότε θα συζητήσω κάποιες προτάσεις που μου έχουν γίνει. Αυτή τη στιγμή δεν είναι το ζητούμενό μου. Είμαι πολύ καλυμμένη ψυχικά με αυτό που γίνεται και δεν με απασχολεί να σκεφτώ κάτι άλλο», είπε η Ζέτα, ξεκαθαρίζοντας ότι της έχουν γίνει αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις.

Όσο για το αιώνιο ερώτημα για το πότε θα γίνει μάνα, η Ζέτα απαντά: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έχει ξυπνήσει το μητρικό τους ένστικτο και κάνουν τα πάντα για να γίνουν μητέρες, γιατί φαντάζομαι αν είχε συμβεί θα είχε γίνει. Έχω πάρα πολλές φοβίες, τις οποίες έχω μετριάσει πια και θέλω να πιστεύω ότι αυτές που έχουν απομείνει είναι εκείνες που φεύγουν αυτόματα με το που γεννιέται ένα παιδί. Αν ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί θα το είχα κάνει. Το ότι δεν έχει γίνει, πιστεύω ότι είναι κυρίως δική μου ευθύνη».

 

Διαβάστε επίσης