Ανανεωμένος ο πρέσβης των ΗΠΑ, Τζορτζ Τσούνης – Bροχή τα σχόλια στα social media

Ο Αμερικανός πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα, βρέθηκε σε εθελοντική αιμοδοσία εμφανώς αδυνατισμένος

Με μια φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter o πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζορτζ Τσούνης, για την εθελοντική αιμοδοσία, πολλοί παρατήρησαν ότι έχει χάσει πολλά κιλά.

«Το δώρο της ζωής είναι το μεγαλύτερο που μπορούμε να μοιραστούμε με άλλους. Είμαι ευτυχής που είχα την τύχη να δώσω αίμα σήμερα» έγραψε ο κ. Τσούνης, την Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, και ανέβασε τη σχετική φωτογραφία.

Ο λογαριασμός του στα social media κατακλύστηκε αμέσως από σχόλια χρηστών, οι οποίοι του επισήμαναν την απώλεια κιλών.

Τις ημέρες των εορτών ο Τζορτζ Τσούνης βρέθηκε στο χωριό των γονιών του, τον Πλάτανο Ναυπακτίας. Από εκεί είχε την ευκαιρία να παραχωρήσει και συνέντευξη που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha. Στο βίντεο που προέβαλε το κανάλι, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα συναντήθηκε με συντοπίτες που τον περιέβαλαν με πολλή αγάπη, ενώ φαίνεται και η αισθητή αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση.

Από το χωριό του, ο Τζορτζ Τσούνης προανήγγειλε και τη συνέντευξη που παραχώρησε στη Νίκη Λυμπεράκη, για το Mega και τη «Μεγάλη Εικόνα».

Η ανάρτηση συνοδεύτηκε με μια φωτογραφία του ίδιου του πρέσβη και της Νίκης Λυμπεράκη, με φόντο την καταπληκτική θέα από τον Πλάτανο Ναυπακτίας.

«Απόλαυσα τη συνομιλία μου με τη Νίκη Λυμπεράκη στην πατρίδα των γονιών μου, τον Πλάτανο. Δεν μπορώ να αντισταθώ σε αυτήν τη θέα! Δείτε τη συνέντευξή μου σύντομα στο Mega», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούνης.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα