Αντιμέτωπος ακόμα και με δίωξη για τα κηρύγματα μίσους ο Ηλίας Κασιδιάρης

Αιτία αυτή τη φορά ένα τηλεφώνημα προς δικηγόρο το οποίο διήρκησε μισή ώρα μιλώντας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις

Φρένο στα κηρύγματα μίσους του Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές αναμένεται να λάβει το Συμβούλιο των Φυλακών Δομοκού καθώς για μια ακόμη φορά παρέβει τους κανονισμούς. Ο ίδιος αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με σκληρά πειθαρχικά μέτρα.

Ο έγκλειστος στις φυλακές Δομοκού, αγνοεί όλες τις εντολές για να μην κάνει πολιτικό κήρυγμα μίσους μέσω των τηλεφωνικών συνομιλιών του από το καρτοτηλέφωνο.

Αιτία, αυτή τη φορά, ένα τηλεφώνημα προς δικηγόρο, το οποίο διήρκησε μισή ώρα, μιλώντας για όλες τις πολιτικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα ο δικηγόρος με τον οποίο είχε την επικοινωνία, κατέγραψε διάγγελμα του, κάτι το οποίο απέχει από την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών

Δεν είναι η πρώτη φορά που το άλλοτε πρωτοπαλίκαρο της Χρυσής Αυγής παραβιάζει τους κανονισμούς κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών του επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται πως στις 7/10/2021 το Συμβούλιο των φυλακών, κατόπιν εισήγησης της Γενικής Γραμματέως Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφίας Νικολάου, αποφάσισε τον έλεγχο του κρατουμένου στις τηλεφωνικές επικοινωνίες , όπου του επετράπη η επικοινωνία μόνο με συγγενικά του πρόσωπα και δικηγόρους , για προσωπικά και οικογενειακά του θέματα και σε οποιαδήποτε παρατυπία θα μπορεί να διακόπτεται η επικοινωνία άμεσα, να ενημερώνεται ο διευθυντής και να ασκείται ο προβλεπόμενος έλεγχος. Τις πρώτες ημέρες τήρησε τους κανόνες, στη συνέχεια όμως άρχισε να τους παραβιάζει ξανά.’

Πληροφορίες από το υπ. Προστασίας του πολίτη και τη ΓΓ Αντεγκληματικής Πολιτικής, αναφέρουν ότι θα δοθεί εντολή για αυστηρό – σκληρό πειθαρχικό έλεγχο ενώ θα ερευνηθεί αν υπάρχει περίπτωση δίωξής του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης ενδέχεται να διωχθεί από τις φυλακές Δομοκού εκεί όπου κρατούνται οι χρυσαυγίτες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα