Αντωνίου: «Αν δεν έρθει και στις 3 Φεβρουαρίου ο Φρόιντφελντ να μην έρθει καθόλου»

Άδειασμα στον Σουηδό αρχιδιαιτητή από τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ

Τριγμοί και εκ των… έσω για τον τουρίστα πρόεδρο της ΚΕΔ Πίτερ Φρόιντφελντ. Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Στέργιος Αντωνίου τα έχωσε στον αρχιδιαιτητή που δεν έρχεται στην Ελλάδα.

Μιλώντας στον Κυριάκο Θωμαΐδη, ο Στ. Αντωνίου αναφέρθηκε σε μία σειρά από ζητήματα, όπως το κλείσιμο των γηπέδων, αλλά και το παράνομο στοίχημα, αίσθηση, ωστόσο, προκάλεσαν τα λεγόμενά του στο τέλος για τον Φρόιντφελντ, για τον οποίο τόνισε μεταξύ άλλων ότι «αν είναι να συνεχίσει τις παλινωδίες, ας μην έρθει καθόλου στην Ελλάδα»!

Είπε πιο συγκεκριμένα: «Σήμερα είχα συζήτηση με τον πρόεδρο (σ.σ. Τάκη Μπαλτάκο) και τον ρώτησα ακριβώς αυτό το πράγμα: Τι θα γίνει με τον αρχιδιαιτητή. Αν αυτός δεν έρθει, όπως έχει υποσχεθεί, στις αρχές Φεβρουαρίου, 3 του μήνα έχει πει ότι θα έρθει, δεν υπάρχει λόγος να έρθει μετά στην Ελλάδα. Υπάρχει μια παλινωδία από τον άνθρωπο αυτόν. Και υπήρχε και το τελευταίο περιστατικό, όπου τον περιμέναμε να έρθει στην ΕΕΠ και δεν εμφανίστηκε, γιατί δεν αντιλήφθηκε ότι ήταν για τη συγκεκριμένη ώρα το ραντεβού! Θεωρώ, λοιπόν, ότι αν συνεχίσει να μας αντιμετωπίζει έτσι, έχοντας υποχρεώσεις στην πατρίδα του και δεν εμφανιστεί, όπως έχει δηλώσει, για μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα, ας μην έρθει καθόλου. Μας έχει δημιουργήσει κάποια σύννεφα, αλλά ελπίζουμε να εμφανιστεί στις 3 Φεβρουαρίου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα