Απειλητικό e-mail με φωτογραφίες των παιδιών του, έλαβε ο Δ. Μαρκόπουλος σε ζωντανή σύνδεση

"Φταίνε τα σκοτάδια του twitter που κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν οτι ήμουν σκληρός", είπε ο πρόεδρος της εξεταστικής για τα Τέμπη

Απειλητικό e-mail με φωτογραφίες των παιδιών του έλαβε κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή, ο πρόεδρος της εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη και βουλευτής της ΝΔ, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Έλαβα κάποια mail… Δέχομαι απειλητικά μηνύματα για την οικογένειά μου και τα παιδιά μου. Με φωτογραφίες των παιδιών μου» είπε ο κ. Μαρκόπουλος στους εμβρόντητους συνομιλητές του.

«Όταν όμως κάποιοι κόβουν μια δήλωση για να νομίζει ο κόσμος ότι εγώ διασκεδάζω στην εξεταστική (σ.σ. για τα Τέμπη), ενώ εγώ πότε δεν είπα κάτι τέτοιο… κρίμα. Σε αυτό φταίνε τα σκοτάδια του twitter. Κόβουν μια δήλωση με σκοπό να δείξουν οτι ήμουν σκληρος» συμπλήρωσε.

Παράλληλα ζητήσε για άλλη μια φορά συγγνώμη για τη δήλωση που είχε κάνει στην εξεταστική: «Εγώ όταν έκανα ένα λάθος βγήκα μετά από 11 ώρες μέσα σε μια συνεδρίαση, έκανα μια ατυχή δήλωση, ζήτησα συγγνώμη ανθρώπινα, ήταν λάθος μου».

Δείτε τη στιγμή που λαμβάνει το απειλητικό e-mail ο Δημήτρης Μαρκόπουλος

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα