Τα μέλη της Εξεταστικής καταδίκασαν τα απειλητικά μηνύματα στον Μαρκόπουλο

«Υπάρχει ένα όριο να συνδυάζεται ο θάνατος των παιδιών στα Τέμπη με μέιλ για τα δικά μου παιδιά» ανέφερε ο πρόεδρος της Επιτροπής

Τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για τα Τέμπη αναφέρθηκαν σε απειλητικά μηνύματα που έχουν λάβει βουλευτές, κυρίως ο πρόεδρος της Επιτροπής, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

Συλλήβδην η αντιπολίτευση, με εξαίρεση την Πλεύση Ελευθερίας, καταδίκασε τα φαινόμενα αυτά. Το θέμα άνοιξε με την τοποθέτηση του ο βουλευτής της ΝΔ, Ευριπίδης Στυλιανίδης. «Πάνε να εμπλέξουν οικογένειες, όπως εσάς κ. Μαρκόπουλε. Πρέπει να καταδικάσουμε αυτά φαινόμενα», τόνισε. Ο Βασίλης Κόκκαλης από τον ΣΥΡΙΖΑ σημείωσε ότι «πάντα σε κάθε πράξη βίας είμαστε απέναντι». Η Πέτη Πέρκα από τη Νέα Αριστερά, τόνισε χαρακτηριστικά πως «είναι δεδομένο ότι δεν συμφωνούμε σε επιθέσεις, ειδικά σε οικογένειες». Η Μιλένα Αποστολάκη από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε με νόημα ότι κατακλύζονται τα μέιλ των βουλευτών και για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

Από την Πλεύση Ελευθερίας, η Ελένη Καραγεωργοπούλου δεν καταδίκασε τις επιθέσεις λέγοντας ότι «δεν καταδικάζουμε κανένα γεγονός. Διότι δεν το ξέρουμε και μετατοπίζετε το θέμα σήμερα». Μάλιστα, επιτέθηκε στον κ Μαρκόπουλο λέγοντας ότι θα έπρεπε να αντικατασταθεί από το Προεδρείο ενώ υποστήριξε πως θεωρεί στοχευμένη από την πλευρά του Δημήτρη Μαρκόπουλου αυτή την έναρξη. Μετά την τοποθέτηση της κ. Καραγεωργοπούλου, η αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κατερίνα Παπακώστα, πήρε τον λόγο λέγοντας στην βουλευτή ότι θα έπρεπε τουλάχιστον να επιφυλαχθεί για τις απειλές και όχι να αποφύγει να τις καταδικάσει

Τον λόγο πήρε και ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, τονίζοντας πως δεν σταθεί στην θλιβερή μειοψηφία που δεν καταδικάζει αλλά στην πλειοψηφία που το έκανε και τους ευχαρίστησε για αυτό, «στη Δημοκρατία η βία δεν χωράει». «Υπάρχει ένα όριο να συνδυάζεται ο θάνατος των παιδιών στα Τέμπη με μέιλ για τα δικά μου παιδιά» σημείωσε και πρόσθεσε: «κανείς δεν έχει το μονοπώλιο της ευαισθησίας σε αυτή την Επιτροπή, η μνήμη των ανθρώπων αυτών απαιτεί διαλεύκανση και όχι να γίνεται αρένα». Ο Δημήτρης Μαρκόπουλος, όπως είπε, απέστειλε στην αστυνομία το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό μήνυμα που απειλούσε τα δύο του παιδιά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα