Απίστευτο κι όμως… ελληνικό στην Καλαμπάκα: Παράκληση από μικροφώνου σε νοσούσα να φύγει από σούπερ μάρκετ κι αντί για έναν την “έκαναν” 9 πελάτες

Ποιος την "κάρφωσε"

Σκηνή από κινηματογραφικ΄ή κωμωδία του βωβού κινηματογράφου θυμίζει το περιστατικό που έλαβε χώρα σήμερα σε σούπερ μάρκετ στη Καλαμπάκα.

¨Όπως αναφέρει το dikaiolgitika.gr επικαλούμενο το τοπικό ενημερωτικό πόρταλ tameteora.gr, το απίστευτο κι όμως… ελληνικό συμβάν άρχισε να ξετυλίγεται όταν ένας πελάτης του κατασήματος αναγνώρισε ανάμεσα στους υπόλοιπους πελάτες μία γνωστή της που νοσούσε από κορωνοϊό.

Δίχως χρονοτριβή ο άνδρας ζήτησε να μιλήσει στην υπεύθυνη του καταστήματος στην οποία και μετέφερε την πληροφορία. Προκειμένου να αποφευχθεί διαπροσωπική κόντρα από τα μεγάφωνα του σούπερ μάρκετ ακούστηκε η παρακάτω παράκληση:

“Αγαπητοί πελάτες, μόλις πληροφορηθήκαμε ότι στο κατάστημα υπάρχει κάποιος πελάτης ο οποίος νοσεί από κορωνοϊό και έπρεπε να είναι σε καραντίνα. Παρακαλούμε για να μην γίνει θέμα να εξέλθει από την πίσω πόρτα του καταστήματος.”.

Αντί ωστόσο να συμμορφωθεί όπως ήταν το εύλογο η νοσούα από κορωνοϊό πελάτισσα, οι υπαλληλοι του σουπέρ μάρκετ είδαν 9 πελάτες να τρέχουν να βγουν από το κατάστημα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα