Απίστευτοι οι ΣΥΡΙΖΑίοι: «Βλέπουν» τον Μητσοτάκη πίσω από το «άλμα» των κρουσμάτων

Αιχμές από τον τομεάρχη Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Χαρίτση

Το νέο «άλμα» των σημερινών κρουσμάτων καταλογίζουν στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, με δήλωσή του ο τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης και ζητεί να ληφθούν «έστω και με καθυστέρηση μέτρα».

Παράλληλα στην ανακοίνωσή του ο κ. Χαρίτσης αναφέρει με αιχμηρό λόγο ότι: «Αντί να μεριμνήσουν για στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων και εργαζομένων, μοίραζαν ελπίδες και καλλιεργούσαν τον εφησυχασμό, για να φτάσουμε στη σημερινή επικίνδυνη έκρηξη κρουσμάτων».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Αλέξη Χαρτίτηση

«Οι κυβερνώντες δυστυχώς δείχνουν να μη μαθαίνουν από τα λάθη τους κι αυτό στοιχίζει πολύ ακριβά στην κοινωνία. Τις τελευταίες μέρες, αρμόδιοι και αναρμόδιοι υπουργοί της κυβέρνησης επιδίδονταν σε μπαράζ δηλώσεων περί τελευταίων ημερών του lockdown, επικείμενου ανοίγματος της οικονομίας, άμεσης επιστροφής στην κανονικότητα. Μέχρι και διαρροές περί πρόωρης χαλάρωσης ακόμα και αυτών των ελλιπών μέτρων στήριξης των επιχειρήσεων υπήρξαν. Αντί να μεριμνήσουν για στήριξη των πληττόμενων επιχειρήσεων και εργαζομένων, μοίραζαν ελπίδες και καλλιεργούσαν τον εφησυχασμό, για να φτάσουμε στη σημερινή επικίνδυνη έκρηξη κρουσμάτων».

Έστω και τώρα, απαιτείται να υλοποιηθεί κατεπειγόντως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο για την ενίσχυση της πραγματικής οικονομίας, για στοχευμένη ιχνηλάτηση στους χώρους εργασίας και για το σταδιακό άνοιγμα της οικονομικής δραστηριότητας με ασφάλεια, όταν οι υγειονομικές συνθήκες το επιτρέψουν».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα