Από την «24Μedia» Διευθυντής Επικοινωνίας στην Παπαστράτος

Τη Διεύθυνση Επικοινωνίας αναλαμβάνει ο Σταύρος Δρακουλαράκος

Τη νεοσύστατη θέση του Γενικού Διευθυντή Επικοινωνίας αναλαμβάνει στην «Παπαστράτος» ο Σταύρος Δρακουλαράκος στέλεχος με πολυετή εμπειρία στο διοικητικό σχεδιασμό, τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ηγεσία ομάδων.

Μέχρι τις αρχές του 2019, ο Στ. Δρακουλαράκος εργαζόταν ως Group Managing Director στην «24Media» του Δημήτρη Μάρη όπου υπήρξε ιδρυτικό μέλος και στην οποία ανέλαβε διάφορες θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων Chief Digital Office και CEO.

Στη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της επιχειρηματικής και επικοινωνιακής στρατηγικής του ομίλου, ενώ συνέβαλλε στη δημιουργία περιεχομένου και προϊόντων για την ψηφιακή εμπειρία των χρηστών.

«Πήραμε μια μεγάλη απόφαση να αλλάξουμε το προϊόν μας και την ίδια μας την επιχειρηματική υπόσταση. Το τμήμα Επικοινωνίας αποτελεί καταλύτη σε αυτή τη νέα εποχή που οραματιζόμαστε και είμαστε σίγουροι ότι ο Σταύρος και η ομάδα του θα συμβάλλουν με επιτυχία στους εταιρικούς μας στόχους. Καλωσορίζουμε τον Σταύρο στην οικογένεια της Παπαστράτος», δήλωσε ο Χρήστος Χαρπαντίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Παπαστράτος.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα