Απολογείται σήμερα ο ΠΑΟΚ, τι θα πει για τους ανεμβολίαστους

Απολογείται σήμερα ο ΠΑΟΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Άρη. Μάλιστα. Τι θα υποστηρίζουνε οι δικηγόροι του, ο επίσημος ΠΑΟΚ, δηλαδή για ν’ αποφύγουν την βαριά καμπάνα;

Από δυο έως τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών κινδυνεύει να τιμωρηθεί ο ΠΑΟΚ συν μια από το κράτος γιατί δεν τηρήθηκαν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Και πρόστιμο από 50.000 ευρώ, έως 250.000 ευρώ, για πυρσούς, μπούκες κλπ.

Τι θα υποστηρίξει ο ΠΑΟΚ; Ότι αυτοί που μπούκαραν στο γήπεδο ήταν καμία δεκαριά, όχι περισσότεροι. Ότι δεν υπήρξε σύρραξη. Κι ότι πετάχτηκαν τρεις – τέσσερις πυρσοί. Άρα, δεν πρόκειται για φθορά ξένης περιουσίας και τα ρέστα.

Και για τα υγειονομικά πρωτόκολλα, η θέση του ΠΑΟΚ είναι ότι ήταν αδύνατον να ελέγξουν τόσο κόσμο. Που πιάστηκαν τέσσερις ανεμβολίαστοι, δηλαδή. Θα επικαλεστούν και τις δηλώσεις του Μποροβήλου.

Κι άμα τους ρωτήσει ο Αθλητικός Δικαστής, «που τα βρήκανε τα εισιτήρια και πέρασαν στο γήπεδο;», τι θ’ απαντήσει ο ΠΑΟΚ; Ότι τα κέρδισαν σε κανέναν διαγωνισμό;

Καμία σημασία δεν έχουν όλα αυτά, μάστορα. Άλλη είναι η ουσία. Ότι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη έγινε μπάχαλο, από τα «χαϊδεμένα» παιδιά του της Θύρας 4.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα