Ατζούν: Από τον Ατρόμητο στον Βόλο

Sports Παρασκήνια

O Aτζούν Ιλιτζαλί (ο Τούρκος παραγωγός του Survivor)  ενδιαφέρεται να αγοράσει μια ποδοσφαιρική ομάδα της Super League. Αν πιστέψει κανείς όσα κυκλοφορούν στην πιάτσα ρώτησε μέσω ενός κοινού γνωστού τον Γιώργο Σπανό για τον Ατρόμητο. Πήρε μια προσφορά της τάξης των 6 εκ.ευρώ. Του φάνηκαν πολλά. Πήγε στον Μπέο και συζήτησε μαζί του για τον Βόλο. Του ζήτησε 4 εκατ. ευρώ και ο Τούρκος επιχειρηματίας αποφάσισε να κάτσει στο τραπέζι των συζητήσεων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μπέος παραδίδει μετοχές μιας ομάδας. Το είχε κάνει και με τον Τσακίρη στον Πανιώνιο. Κι ο Ατζούν όμως έχει σχέση με την μπάλα. Δεν μπορείς να τον κοροϊδέψεις. Είναι ήδη ιδιοκτήτης της Χαλ. Σκοπός του είναι ο Βόλος να αποτελέσει «δορυφόρο» για την ομάδα της Championship στέλνοντας στον σύλλογο της Μαγνησίας ταλέντα, αλλά και ποδοσφαιριστές που δεν χωρούν στο ρόστερ της Χαλ προκειμένου να αναδειχθούν και να αξιοποιηθούν μελλοντικά από τις «Τίγρεις».

«Δεν θα δώσουμε την ομάδα σε στοιχηματζή» είπε ο Μπέος όταν είχε ερωτηθεί για το ενδεχόμενο πώλησης των μετοχών του Βόλου…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα