Βακαλάος μόνος ψάχνει… δονητή! (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, ωστόσο ούτε ο ερασιτέχνης Νορβηγός ψαράς, Bjørn Frilund, δεν πίστευε αυτό που έβλεπε. Καθώς ψάρευε, ο Bjørn έπαθε σοκ όταν έπιασε έναν φρέσκο βακαλάο με έναν πορτοκαλί δονητή στο στομάχι του!

«Έμεινα κατάπληκτος» είπε ο 64χρονος ψαράς σε νορβηγικό site. «Ήταν μη αναμενόμενο. Δεν έχω ξαναδεί ποτέ τέτοιο πράγμα», πρόσθεσε.
Αν και δεν έχει διαπιστωθεί πώς μπορεί να βρέθηκε ο δονητής στο στομάχι του ψαριού, ο Νορβηγός ψαράς έχει τη δική του θεωρία. «Μια μόνη γυναίκα σε κρουαζιερόπλοιο πέταξε τον δονητή στη Barents Sea και ο βακαλάος το πέρασε για μεζέ», είπε.
«Τα ψάρια τρώνε ό,τι μπορείτε να φανταστείτε. Και αυτός ο δονητής μοιάζει με κάτι που τρώνε συνήθως. Υπάρχει ένα πολύχρωμο χταπόδι στη Νορβηγία που αρέσει πολύ στους βακαλάους και ίσως νόμιζε ότι ήταν κάτι τέτοιο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Frilund
Ο ίδιος περιέγραψε ότι πρώτα βρήκε δύο ρέγκες στο στομάχι του ψαριού και μετά τον δονητή. Είπε μάλιστα ότι ο δονητής ήταν επαναφορτιζόμενος, αλλά δεν είχε μπαταρίες μέσα.

 

Διαβάστε επίσης