Χάρι και Μέγκαν βάφτισαν τη Λίλιμπετ: Καλεσμένοι ο βασιλιάς Κάρολος, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ

Είναι η πρώτη φορά που η μικρή κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλείται με τον τίτλο «πριγκίπισσα»

Και το όνομα αυτής; Πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα. Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βάφτισαν την περασμένη εβδομάδα την κόρη τους, σε μια μικρή τελετή στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ φιλοξένησαν τη θρησκευτική τελετή την περασμένη Παρασκευή, η οποία τελέστηκε από τον επίσκοπο του Λος Άντζελες, τον αιδεσιμότατο Τζον Τέιλορ.

Είναι η πρώτη φορά που η μικρή κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ αποκαλείται με τον τίτλο «πριγκίπισσα», τον οποίο οι γονείς της έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν από τη στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο -και φαίνεται πως επέλεξαν να το κάνουν τώρα.

Ένας εκπρόσωπος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε σήμερα: «Μπορώ να επιβεβαιώσω πως η πριγκίπισσα Λίλιμπετ Νταϊάνα βαφτίστηκε την Παρασκευή 3 Μαρτίου από τον Αρχιεπίσκοπο του Λος Άντζελες, τον αιδεσιμότατο Τζον Τέιλορ».

Ο βασιλικός δημοσιογράφος Όμιντ Σκόμπι, ο οποίος βρίσκεται κοντά στους Σάσεξ, ανέφερε επίσης πως «ο βασιλιάς Κάρολος, η βασίλισσα Καμίλα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η πριγκίπισσα Κέιτ προσκλήθηκαν στη βάφτιση, αλλά δεν παρέστησαν».

Το παλάτι του Μπάκιγχαμ δεν έχει σχολιάσει την είδηση, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ήταν παρόντα και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο σπίτι τους, υπήρχαν περίπου 20-30 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων η μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ, Ντόρια Ράγκλαντ, ενώ νονός είναι ο σκηνοθέτης και παραγωγός Τάιλερ Πέρι, ο οποίος τους είχε δανείσει, μάλιστα, το πρώτο τους σπίτι, όταν έφυγαν από τον Καναδά για την Αμερική.

Όσο για τον τίτλο, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πιστεύεται ότι επιθυμούν να μην αρνηθούν στα παιδιά τους το κληρονομικό τους δικαίωμα, αλλά να τους δώσουν την ευκαιρία να αποφασίσουν οι ίδιοι, όταν μεγαλώσουν, εάν θα εγκαταλείψουν ή θα συνεχίσουν να χρησιμοποιούν τους τίτλους.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα