Χοντρό χώσιμο στον Λουτσέσκου

Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μλάντεν Φούρτουλα.

Μεταξύ άλλων είπε: «Προκάλεσε έκπληξη και το αποτέλεσμα του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Δεν μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα, αλλά συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο.

Δεν θα έπρεπε παίξει έτσι ο ΠΑΟΚ, ήταν φλύαρος στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι δικαιολογία που κλείστηκε ο ΠΑΣ, το περιμέναμε ότι θα κλειστεί. Ο Δικέφαλος έπαιζε μονότονα, δεν είχε πολλές κλασικές ευκαιρίες και πρέπει να γίνει μάθημα για την συνέχεια. Δεν είναι δικαιολογία πως είχε απουσίες, έχει βάθος και δεν πρέπει να μπαίνουμε σε αυτή τη συζήτηση.

Εγώ το είχα ξαναπεί πως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται καινούριο αίμα, αλλά δεν χρειαζόταν νέοι παίκτες για να κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Ήταν συγκυρία πολλών πραγμάτων που έχασε ο ΠΑΟΚ, πρέπει να συνέλθει άμεσα. Ίσως οι παίκτες του ΠΑΟΚ πίστευαν πως ο ΠΑΣ είναι εύκολος αντίπαλος.

Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, είναι ξεκάθαρο πως ήταν λάθος του Ζίφκοβιτς. Επίσης, ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν σε καλή κατάσταση, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν υπάρχει αρκετή ζέστη για να είναι έτσι ο αγωνιστικός χώρος. Ακόμη ένα πράγμα που με προβλημάτισε που δεν υπήρχε Έλληνας στην ενδεκάδα, πέρυσι έπαιζαν, ο Τσιγγάρας για παράδειγμα. Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο προπονητής, δεν ξέρω γιατί να μην παίζουν οι Έλληνες παίκτες έστω ως αλλαγή.

Έχει δύο έμπειρους τερματοφύλακες ο ΠΑΟΚ αλλά πρέπει να έρθει κάποιος άλλος που πρέπει να είναι πολύ καλύτερος από αυτούς που έχει ήδη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα