Χουλτ: «Δεν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις»

Ξεκαθάρισε ο Σουηδός, το συμβόλαιο του οποίου με την ΑΕΚ ολοκληρώνεται το καλοκαίρι

Προσκλητήριο στην ΑΕΚ -με την οποία το συμβόλαιο συνεργασίας ολοκληρώνεται το καλοκαίρι- ή άλλη ενδιαφερόμενη ΠΑΕ (ουσιαστικά) έκανε ο Νίκλας Χουλτ, μέσω συνέντευξής του.

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «SvenskaFans.com», ξεκαθάρισε ότι δεν συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τους «κιτρινόμαυρους». Και πρόσθεσε πως ο ίδιος και η οικογένειά του περνάνε καλά στην Ελλάδα και «είμαστε ανοικτοί για να μείνουμε».

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Έχω συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι και κάνω ό,τι μπορώ, έτσι θα δούμε τι θα συμβεί. Όχι, δεν θα έλεγα ότι συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις. Είναι αρκετά ήσυχα τα πράγματα».

Για το αν θέλει να μείνει: «Ναι, μου αρέσει πραγματικά εδώ και η οικογένεια είναι πολύ χαρούμενη και έχουμε πολλά χρόνια εδώ στην Ελλάδα, έτσι ώστε να είμαστε ανοικτοί για να μείνουμε».

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Τις τελευταίες ημέρες είχα γρίπη η κάτι τέτοιο κάτι που σημαίνει πως έχασα τα δύο παιχνίδια πριν τη διακοπή. Ήταν κάτι τυπικό.

»Στην πραγματικότητα, όλες τις διακοπές των Χριστουγέννων ήμουν στο σπίτι μου στη Σουηδία και ήμουν άρρωστος, οπότε ήταν κακός χρόνος. Έχω ακόμα κρύωμα με βήχα. Αλλά είναι κάτι λογικό αυτή την εποχή».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με το πρώτο ημίχρονο. Υπήρξαν πολλές διακοπές. Προηγηθήκαμε αλλά μας ισοφάρισαν σε 1-1 πριν το ημίχρονο. Δεν παίξαμε σε τοπ επίπεδο αλλά ήταν αρκετό και πάλι για να κερδίσουμε».

Για τον Καρέρα: «Κάναμε καλό ξεκίνημα με τον νέο τεχνικό. Το πρώτο ματς μετά τη διακοπή ήταν λίγο παράξενο. Δεν ήμασταν καλά αν και κάναμε καλύτερο δεύτερο ημίχρονο. Από τη στιγμή που αλλάξαμε τεχνικό κάναμε ένα βήμα μπροστά και νιώθουμε καλά».

Διαβάστε επίσης