Χρυσοχοΐδης από Πάτρα: Ξεχάστε και φέτος το καρναβάλι

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη ξεκαθάρισε πως το για χρόνια πατροπαράδοτο καρναβάλι δεν μπορεί να γίνει λόγω την αύξησης των κρουσμάτων τόσο στην περιοχή όσο και σε όλη τη χώρα

Στην Πάτρα βρέθηκε σήμερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ο οποίος ξεκαθάρισε πως ούτε και φέτος θα πραγματοποιηθεί το πατροπαράδοτο καρναβάλι της Πάτρας.

Αυτό είπε ο υπουργός μετά την σύσκεψη που συμμετείχε με τοπικούς φορείς για την αύξηση των κρουσμάτων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χρυσοχοΐδης είπε για το πατρινό καρναβάλι: «Ας το ξεχάσουμε και φέτος, δεν μπορεί να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις, είναι επικίνδυνο και μόνο που το συζητάμε».

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη τόνισε πως θα είναι πολύ αυστηρές οι κυρώσεις για όσους επιχειρηματίες μετατρέπουν τα μαγαζιά τους σε μπαρ «ορθάδικα».

Αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ανέφερε: «Το ξέρω, έχετε κουραστεί, οι επαγγελματίες χάνουν χρήματα, όμως η κυβέρνηση είναι από την αρχή δίπλα σας, βοηθάει τους πάντες και όλοι μαζί θα το ξεπεράσουμε. Βάλτε πλάτη και εσείς λίγο, παιδιά… Το ξέρω, είναι δύσκολο, βρισκόμαστε όμως σε μια πολύ δύσκολη στιγμή».

Αντιεξουσιαστές πήγαν να κάνουν “ντου” στη σύσκεψη 

Από την επίσκεψη του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη δεν έλειψαν και τα επεισόδια, καθώς αντιεξουσιαστές επιχείρησαν να εισβάλουν νωρίτερα στη σύσκεψη με τοπικούς φορείς για άμεση ενίσχυση και εφαρμογή των μέτρων μετά την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή .

Συγκεκριμένα, ομάδα ατόμων του αντιεξουσιαστικού χώρου βρέθηκε στην Νέα Εθνική οδό κοντά στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος.

Η ομάδα των αντιεξουσιαστών επιχείρησαν να εισβάλουν στο κτίριο, αλλά πολύ γρήγορα τους απώθησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, ενώ υπήρξε και ενίσχυση από άνδρες της ΟΠΚΕ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα