«Δε φοβόμαστε τις εκλογές, αλλά δεν είναι λύση»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Μιχελάκης τόνισε ότι το τελευταίο που χρειάζεται η χώρα αυτή την στιγμή είναι οι πρόωρες εκλογές. Συγκεκριμένα ο κ. Μιχελάκης επεσήμανε πως: «Η Ν.Δ. δεν φοβάται τις εκλογές αλλά αυτή την στιγμή το ζητούμενο είναι η πορεία της χώρας. Οι εκλογές δεν θα έδιναν λύση στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και ο τόπος».

Στη συνέχεια ο υπ. Εσωτερικών ξεκαθάρισε πως δεν θα επιτρέψει σε κανέναν «να στείλει στον βρόντο όλες τις αιματηρές θυσίες που έχει κάνει ο ελληνικός λαός».

Σε ότι αφορά τα σενάρεια για παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, ο κ. Μιελάκης διαβεβαίωση ότι η Δημοκρατία έχει τα όπλα να αμυνθεί «απέναντι σε εκείνους οι οποίοι θα προσπαθήσουν με τακτικισμούς να την πλήξουν».

Όσον αφορά τη ρύθμιση για την αναστολή κρατικής χρηματοδότησης σε κόμματα, σημείωσε ότι δεν είναι δυνατόν σ’ ένα κόμμα που έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις στον αρχηγό και σε βουλευτές του, για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, να υπάρχει κρατική χρηματοδότηση.

 

Διαβάστε επίσης