«Δεν είμαι μόνη μου. Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω»

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για την συμβίωση, τον γάμο και αποκάλυψε πως έχει σχέση!

Η παρουσιάστρια είπε: «Δεν είμαι μόνη μου. Είμαι σε σχέση και δεν το κρύβω. Αλλά τα τελευταία δυο χρόνια “δαγκώνω” λίγο σε ό,τι αφορά τα προσωπικά μου. Στο πώς οριοθετώ την προσωπική μου ζωή, κάνοντας τη δουλειά που κάνω”. Ωστόσο, η ίδια δηλώνει πολύ ευτυχισμένη: “Είμαι ευτυχισμένη και κυρίως ισορροπημένη. Έχω ξεκαθαρίσει τι θέλω από τη ζωή μου και όλα βρίσκονται σε αρμονία”.

Η ανανέωσή της οφείλεται στον σύντροφό της; Η ίδια είπε στο περιοδικό ΕΓΩ: «Πρώτα ανανεώθηκα και μετά μπήκε εκείνος στη ζωή μου. Γίνεται συχνά ένα λάθος σε αυτό το θέμα από τα media. Πάρα πολλές φορές συνδυάζουν εύκολα την ανανέωση ενός ανθρώπου με την είσοδο ενός καινούργιου προσώπου στη ζωή του. Στην περίπτωσή μου, αυτό δεν συνέβη ποτέ. Ούτε στο παρελθόν ούτε και τώρα».

Δεν διστάζει να πει πως δεν συμβιώνει με τον σύντροφό της και τονίζει: « Ξέρεις ανέκαθεν με φόβιζε η δέσμευση επειδή τη σέβομαι ως έννοια. Για να δεσμευτώ δεν πρέπει να νιώσω ότι… δεσμεύομαι».

Για το γάμο, η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: “Υπάρχει μια αίσθηση ότι δεν μου αρέσει ο γάμος. Ίσα ίσα, που τον γουστάρω πολύ! Θα μπορούσα να έχω ήδη παντρευτεί. Θέλω όμως, όταν κάνω αυτό το βήμα να κρατήσει για πάντα. Και να είμαι σίγουρη ότι θα πετύχει. Γάμος για μένα σημαίνει ότι βρίσκω τον άνθρωπό μου και πορευόμαστε στη ζωή μαζί. Όχι το πάρτι, τα κουφέτα, η τελετή”.
Θα έφευγε, θα θυσίαζε τη δουλειά της για να πετύχει ο γάμος της; «Από αύριο κιόλας» απάντησε η παρουσιάστρια.

 

Διαβάστε επίσης