«Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες… αλλά μόνο άνθρωποι»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 3η Επίδειξη μόδας του συλλόγου που δημιούργησε η Μις Ελλάς 1988, κα Σύλβια Αντώναρου

Η 3η Επίδειξη μόδας του συλλόγου «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες… αλλά μόνο άνθρωποι» –σύλλογος που δημιούργησε η Μις Ελλάς 1988, Σύλβια Αντώναρου–, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου στο κλειστό γήπεδο των «Αργοναυτών» της Αργυρούπολης, το οποίο ήταν ασφυκτικά γεμάτο. Σε ρόλο μοντέλων ήταν παραολυμπιονίκες μας, ΑΜεΑ, αλλά και πρωταθλητές μας. 

Επιμέλεια: Καίτη Νικολοπούλου

Ήταν μια βραδιά μαγική, με λάμψη, αγάπη, μόδα, και με συγκινημένο τον δήμαρχο κ. Γιάννη Κωνσταντάτο, ο οποίος δήλωσε ότι ήταν από τις καλύτερες εκδηλώσεις του δήμου του. Σε ρόλο μοντέλου λοιπόν ήταν ο Παύλος Μάμαλος από την Άρση Βαρών, η Κέλλυ Λουράκι, ο Βασίλης Ντούνης από ξιφασκία, η Αλεξάνδρα Σταματοπούλου από κολύμβηση ΑΜεΑ, η παλιά πρωταθλήτρια Πηγή Δεβετζή κ.ά.

Στην επίδειξη, παρουσίασαν δημιουργίες τους και οι σχεδιαστές μόδας. Όλα τα μοντέλα εντυπωσίασαν και κέρδισαν το χειροκρότημα, καθώς δεν είχαν να ζηλέψουν τίποτα από τα μοντέλα-επαγγελματίες.

Το σημαντικότερο είναι το μήνυμα που έδωσαν: δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, αλλά μόνο άνθρωποι!

Ο Θεόδωρος Τρανούλης με τον γιο του Αναστάσιο

Στην επίδειξη μόδας πήραν μέρος γνωστοί Έλληνες σχεδιαστές, όπως οι Όλγα Καραβαρβέρη και Μάικ Νικολάτος,  ενώ το συγκινητικό φινάλε έγινε από τον οίκο μόδας Τρανούλη.

Ο γιος του αείμνηστου Ανδρέα Μπάρκουλη, Νικόλας, συνόδευσε συγκινημένος την παραολυμπιονίκη στην κολύμβηση Φαίδρα Μαρκίδη

Το μήνυμα της ιδρύτριας κας Σύλβιας Αντώναρου

«Ο σύλλογος “Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες μόνο άνθρωποι” έχει σκοπό την ένταξη των ανθρώπων με αναπηρία στην καθημερινότητα. Στηρίζει τα δικαιώματά τους καθώς και της χορηγίες κάποιων αθλητών προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους. Είμαστε εθελοντές και εργαζόμαστε αφιλοκερδώς σε κάθε κίνηση καθώς και ενέργεια που πράττουμε. Χτυπάμε πόρτες για να ανοίξουν διάπλατα και να ακουστεί η φωνή μας… Ράμπες για την καλύτερη μετακίνησή μας και ό,τι χρειάζεται για να κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι να πιούμε καφέ!! Βγάζουμε τα παιδιά από το σπίτι τους, χωρίς να φοβούνται για τα επίθετα και τους χαρακτηρισμούς, γιατί όπως σας είπα… ο σύλλογος αυτός έχει μόνο εθελοντές της αγάπης!» είναι το χαρακτηριστικό μήνυμα της ιδρύτριας του συλλόγου κας Σύλβιας Αντώναρου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα