«Δεν υπήρχαν λεφτά ούτε για τα φάρμακα του γιου μου»

Στην κάμερα του PAOK TV μίλησε ο Φερνάντο Βαρέλα και αναφέρθηκε σε πολλά προσωπικά ζητήματα που αντιμετώπισε στη ζωή του.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πατέρας μόλις 16 ετών, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε πριν το ποδόσφαιρο.

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση, στην οποία πρέπει να προσαρμοστούμε και να μείνουμε δυνατοί και αν η ζωή συνεχίσει έτσι, να το αποδεχθούμε και να προχωρήσουμε», ανέφερε ο Αφρικανός στόπερ για την καθημερινότητα με τον κορωνοϊό.

Στη συνέχεια τόνισε: «Πέρασα μία δύσκολη κατάσταση με τον μεγάλο μου γιο. Ήταν πιο δύσκολο από αυτό που γίνεται σήμερα. Ήμουν νέος, όλοι ξέρουν ότι έγινα μικρός πατέρας. Το παιδί μου αρρώστησε και εγώ με τη γυναίκα μου δεν είχαμε χρήματα για φάρμακα. Εκείνη ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή μου».

Επίσης, ο παίκτης του ΠΑΟΚ σημείωσε για τις τωρινές συνθήκες: «Είναι παράξενο. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ποτέ δεν έχουμε ζήσει κάτι ανάλογο, να έχουμε επικοινωνία με τους φίλους μας μόνο από το τηλέφωνο και το διαδίκτυο, να βλέπω τα παιδιά να μην πηγαίνουν στο σχολείο, αλλά να κάνουν online μαθήματα».

 

Διαβάστε επίσης